NEMAJU PLANOVa

Ne nadaju se više ničemu: Za Ivanku Trump i Jareda Kushnera život u Washingtonu je gotov; sreću će potražiti na privatnom otoku

09.12.2020 u 14:53

Bionic
Reading

Čini se kako bi i Ivanka Trump i njezin suprug Jared Kushner, baš poput njezina oca Donalda Trumpa i Melanije Trump, nakon službenog napuštanja Bijele kuće svoj novi život mogli započeti na Floridi. To se da zaključiti na osnovi jednostavne informacije - upravo tamo kupili su svoje novo, luksuzno zemljište, i to na privatnom otoku nedaleko od Miami Beacha

Tijekom četiri godine, koliko je Donald Trump proveo kao američki predsjednik, njegova najstarija kći Ivanka Trump, kao i njegov zet Jared Kushner bili su angažirani kao njegovi pomoćnici u Bijeloj kući. Nakon što u nju useli Joe Biden sa svojom svitom, Ivanka Trump i Jared Kushner morat će se, baš poput Trumpa, iseliti, a sve su glasnija šuškanja kako se sa svoje troje djece neće vratiti u New York, u kojem su svi živjeli prije negoli se njezin otac upustio u avanturu života zvanu - 'ja sam predsjednik Amerike'.

Ivanka Trump i Jared Kushner sada su izdvojili 30 milijuna dolara za parcelu malo izvan Miami Beacha, na kojoj bi, sve se čini, trebali nakon svega izgraditi novu kuću, ali i novi život. Riječ je o privatnom otoku Indian Creek, poznatom i kao Billionaire's Bunker, na kojem je svojedobno živjela i supermodel Elle MacPherson, a bračni par navodno je kupio zemljište koje je prije bilo u vlasništvu latino pjevača Julija Iglesiasa.

Paralelno s time odvija se renovacija Trumpova golf kluba u Bedminsteru, New Jerseyju, a u koju bi trebala biti uključena i 'Kushnerova koliba'.

Naime u papirima, koje u posjedu ima magazin People, jasno je vidljivo kako bi postojeća koliba, koja zapravo nije ni najmanje nalik nekoj minijaturnoj kolibi, trebala doživjeti poveće proširenje, a kojima bi dobili dodatne spavaće sobe, kupaonice, radnu sobu, ali i terasu na prvom katu.

Upravo zbog tog dijela nitko još uvijek ne može sa sigurnošću ustvrditi koja je nova destinacija u kojoj će Ivanka Trump i Jared Kushner odgajati djecu, a oko svega nijema je ostala i Bijela kuća te ne želi komentirati njihove buduće planove.

Ivanka Trump i Jared Kushner trenutno sa svoje troje djece žive u Washingtonu, u koji su se preselili iz New Yorka 2017. godine.

  • +12
Ivanka Trump, Jared Kushner Izvor: Profimedia / Autor: Vipin Kumar/Hindustan Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Mislim da su itekako svjesni onoga što se događa i vjerojatno trebaju malo vremena kako bi smislili što i kako dalje', izjavio je izvor blizak obitelji Trump netom nakon izgubljenih izbora, održanih 3. studenog:

'Oni nisu nikakva tradicionalna obitelj koja mora unaprijed pripremiti teren i planove. Četiri godine u Washingtonu bile su za njih poprilično izazovne, ali i naporne. Oni su mlada obitelj i puno toga još moraju proći, kao i odlučiti gdje žele živjeti i što će raditi iako ne trebaju žuriti s time.'