PONOSNA I NERVOZNA MAMA

Ne da na djecu: Kim Kardashian se obrušila na obožavatelja koji propituje slikarsko umijeće njezine kćeri North

10.02.2021 u 13:43

Bionic
Reading

Zvijezda realityja 'The Keeping Up with Kardashians' nedavno se pohvalila s fotografijom svoje najstarije kći North, koja drži upravo dovršeno ulje na platnu pejzažne tematike

U objavi na Instagram Storyju Kim je svoju sedmogodišnju mezimicu nazvala 'malom umjetnicom', no na društvenim su se mrežama počeli javljati skeptici, izražavajuću sumnju da North zapravo nije naslikala umjetničko djelo koje stilski podsjeća na djela Boba Rossa.

Kim je na svom Instagram Storyju prenijela tvit jednog skeptika, sakrivši mu identitet, koji ne može prestati razmišljati o tome kako prikazana slika zapravo nije djelo malene North, a onda je uslijedio i njen odgovor.

  • +7
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

'Ne igraj se sa mnom kad su u pitanju moja djeca!!!', izderala se u komentaru Kim pa smirenijim tonom nastavila objašnjavati kako njena kći s najboljom prijateljicom pohađa ozbiljan tečaj slikanja uljem, na kojemu se potiču i njeguju njihovi talenti i kreativnost.

'North se nevjerojatno trudila sa ovom slikom, za koju joj je trebalo nekoliko tjedana. Željela sam kao ponosna mama podijeliti njen rad s vama', objasnila je nadalje Kim pa se obrušila na odrasle koji propituju je li to zaista naslikala njena kći.

'Kako se usuđujete govoriti djeci, gledajući sjajne stvari koje su napravili, da nisu fantastični? Molim vas, prestanite se sramotiti negativnošću i dopustite svakom djetetu da bude veliko', poručila je Kardashian West, koja je objavila i sliku s krajolikom sličnog izgleda koju je naslikala prijateljica njezine kćeri.

'Idu na isti slikarski tečaj', komentirala je tu sliku Kardashian West i u drugoj objavi uputila podršku svim ponosnim mamama koje vole pokazivati remek djela svojih mališana.

Kako bi argumentirala autentičnost umjetničkog djela svoje kći North, Kim je objavila i nekoliko radova iz djetinjstva svog supruga Kanyeja Westa, a u obranu Northinog djela stala je i mama njene prijateljice.

'Tjednima rade samo na jednoj slici i nevjerojatno su ponosni na sebe kad dovrše projekt. Slijede nastavni plan i program, ali djela su originalna i kreću s praznim platnom i osobnom interpretacijom svakog djeteta', napisala je na svom Instagram Storyju druga mama.