CURE NOVI DETALJI

Izvor blizak Kim Kardashian i Kanyeu Westu otkrio: 'Oni se obožavaju, ali previše se razlikuju. Njihov je brak odavno završio'

14.01.2021 u 22:01

Bionic
Reading

Otkako su mediji objavili vijest da je braku Kim Kardashian i Kanyea Westa došao kraj, u javnost ne prestaju isplivavati novi detalji njihova bračnog života i razlozi razvoda, a sada je izvor blizak paru otkrio kako je njihov brak završio pred više od godinu dana te kako je reality zvijezda okrenula novu životnu stranicu

Nakon gotovo sedam godina braka, Kim Kardashian i Kanye West odlučili su staviti točku na svoj brak u kojem su dobili četvero djece. Ova je vijest poput bombe odjeknula u javnosti, obzirom da reality zvijezda na društvenim mrežama svoj bračni život nastoji prikazati idiličnim, no on je daleko od toga.

Pokazali su to nedavni reperovi istupi na Twitteru gdje je vrijeđao svoju punicu Kris Jenner te tvrdio kako se želi razvesti od Kim, a da njihov odnos već dugo nije ni blizu bajci, tvrdi i izvor blizak slavnom paru.

'Kim zna što želi raditi sa svojim životom. Želi i dalje živjeti u LA-u, osigurati najbolji život svojoj djeci i usredotočiti se na svoj posao', rekao je izvor poznat portalu People. 'Oni jednostavno nisu na istoj valnoj duljini kada je u pitanju njihova budućnost kao obitelji. I Kim je OK s time', dodao je izvor.

  • +3
Kim Kardashian Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Neki su izvori potvrdili da se Kardashianka dugo borila s odlukom hoće li prekinuti svoj brak s reperom. U proteklih godinu dana pretrpjela je mnogo toga s njegove strane, uključujuću njegovu ishitrenu odluku da se uključi u predsjedničku utrku, javnu borbu s bipolarnim poremećajem i javna blaćenja nje i njene obitelji.

Westova sramotna istupanja u javnosti započela su suludim govorom u srpnju prošle godine tijekom kojeg je tvrdio da Harriet Tubman 'nikada zapravo nije oslobodila robove'. Istog mjeseca na Twitteru je svoju punicu Kris Jenner nazvao 'Kris Jong-Un' te je napisao kako se pokušava razvesti od Kim otkako se ona susrela s njegovim prijateljem, reperom Meek Millom u hotelskoj sobi, tvrdeći da ga obitelj njegove supruge pokušava prisilno staviti na psihijatrijsko liječenje.

  • +7
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Kim se svim silama trudila spasiti brak. Često je s djecom odlazila na njihov ranč u Wyomingu, gdje reper već neko vrijeme boravi odvojen od obitelji, a njihovom je braku pružila priliku i nakon javnog blaćenja na Twitteru, otputujući s njim i djecom na odmor u Dominikansku Republiku.

No izvori tvrde kako je Kardashianka sve više bivala zabrinuta Westovim ponašanjem i mentalnim zdravljem.

'Njihova ljubavna priča završena je već duže vrijeme, prije više od godinu dana', rekao je izvor za People.

'Obožavali su jedno drugo, ali previše je tu nepomirljivih razlika. Kim se osamostalila i izgubila strpljenje s njegovim ludorijama, negodovanjima, predsjedničkom kampanjom i tvitovima', kazao je izvor blizak paru i dodao kako reality zvijezda naporno radi na tome da postane odvjetnica. 'Ima planove koje želi provesti u djelo', zaključio je izvor.

'Kim je sposobna nastaviti svoj život i bez njega. Zauzeta je studiranjem, vođenjem svog poslovnog carstva, promocijom istog i odgojem njihove djece. To je ono što želi raditi', rekao je neimenovani izvor.

Iako će samo vrijeme pokazati koje će korake Kardashianka poduzeti u budućnosti, jedno je sigurno - njezina djeca ostat će njen glavni prioritet. 'Učinit će sve što može da djeca imaju odličan odnos s Kanyeom. Ona jednostavno ne želi biti udana za njega', rekao je izvor.