OSAMOSTALILA SE

Kim Kardashian već je isplanirala razvod od Kanyeja Westa, ali će s predajom zahtjeva još malo pričekati

03.02.2021 u 23:40

Bionic
Reading

Možda je brak Kim Kardashian i Kanyeja Westa još uvijek pravno valjan, ali reality zvijezda i poduzetnica već je počela živjeti samostalan život

Kako doznaje časopis People, par koji je u braku od 2014. godine minimalno međusobno komunicira i sve su bliže službenom razvodu.

Kim je prošloga mjeseca prekinula bračna savjetovanja s Westom, a izvor otkriva kako joj je ideja da sama odgaja njihovo četvero djece potpuno prihvatljiva.

'I dalje je usredotočena na djecu i posao. Vrlo je zauzeta, ali čini se sretnom', kaže izvor i otkriva kako su njeni problemi s Westom u velikoj mjeri uzrokovani posljednjom sezonom reality showa 'Keeping Up with Kardashians'.

  • +7
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Premijerno prikazivanje planirano je za 18. ožujka, a izvor vjeruje da će Kim podnijeti zahtjev za razvod kad sezona bude emitirana.

O kraju braka slavnog para priča se već neko vrijeme, a u siječnju je nekoliko izvora potvrdilo časopisu People da Kim planira okončati brak s Westom te da je angažirala cijenjenu brakorazvodnu odvjetnicu Lauru Wasser.

'Oni jednostavno nemaju istu ideju po pitanju njihove budućnosti kao obitelji, a Kim nema nikakav problem s tim', rekao je jedan izvor.

Reality zvijezda angažirana je na stjecanju pravne diplome i bori se za reformu kaznenog pravosuđa, a želi se posvetiti svojoj djeci i karijeri.

Kardashian navodno više ne osjeća da se njezini životni i osobni ciljevi poklapaju s ciljevima njenog supruga Westa, osobito nakon njegovih predsjedničkih ambicija 2020. godine i kontroverznih objava na Twitteru.

'Kim se osamostalila i izgubila strpljenje za njegove ludosti, negodovanja, predjsedničku kampanju i tvitove', otkrio je izvor.