DORIJAN ELEZOVIĆ

Nastavlja se niz odlazaka s televizije: Nakon punih 16 godina Novu TV napušta omiljeni novinar i voditelj

06.05.2019 u 12:41

Bionic
Reading

Zadnjih nekoliko mjeseci zaredali su se odlasci s javne televizije, potom i RTL-a, a sličan niz nastavio se na Novoj TV. Nakon što je s te komercijalne televizije otišao Šime Vičević, kao i reporter Vanja Margetić, njihovim je stopama krenuo Dorijan Elezović, koji je svoj novinarski zanat ispekao upravo na toj televiziji, na koju je stigao zahvaljujući showu 'Story Super Nova'

Vrata medijskog svijeta otvorio je prije 16 godina, sudjelujući u tadašnjem showu Nove TV, 'Story Super Nova', nakon čega je i ostao na toj komercijalnoj televiziji. Radio je kao novinar, reporter i voditelj, a još je ove nedjelje vodio humanitarnu utrku 'Wings for Life World Run' u Zadru i ostao profesionalac do kraja.

Dorijan Elezović Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Niti iz jednog pokreta ili komentara Dorijana Elezovića nije se dalo naslutiti kako je to ujedno njegov posljednji angažman na Novoj TV, što je potvrdio u telefonskom razgovoru za Večernji list.

'Istina je da odlazim. Ma nekada vam jednostavno ponestane izazova. Shvatio sam da se želim razvijati i u drugim smjerovima. I dalje ću raditi što sam radio i do sada, kao novinar i voditelj, ali kao freelancer. S Novom TV stoji mogućnost da i dalje surađujemo na projektima. Osim toga, bavit ću se PR-om, medijskim konzaltingom, društvenim mrežama, ali i podučavanjem mladih novinara i onih koji to žele postati, a u tome im mogu pomoći jer imam puno iskustva', izjavio je za Večernji list simpatični Riječanin, koji je posljednjih godina ponajviše radio na portalu Nove TV, ali je i dalje prihvaćao projekte svoje matične kuće, poput Zaklade Ana Rukavina 'Želim život', vodio je specijalne emisije posvećene Oscarima i kraljevskom vjenčanju, ali i emisiju 'Život priča priče'.

'Nitko se ne može vratiti kroz vrijeme i početi iznova. Ali možete početi od sadašnjeg trenutka i napraviti novi kraj', zaključio je na Instagramu Dorijan Elezović.