NAKON TRIDESET GODINA

Doznali smo pozadinu iznenadne odluke Karmele Vukov Colić o odlasku s Prisavlja

23.11.2018 u 10:22

Bionic
Reading

Odlasci s HRT-a se nastavljaju. Nakon brojnih televizijskih lica odlazi i Karmela Vukov Colić. Jedno od zaštitnih lica emisije 'Dobro jutro Hrvatska' sve je iznenadila svojom odlukom o odlasku s HRT-a, na kojem je provela više od polovine svog života

Na HRT-u nam tradicionalno nisu htjeli komentirati radno-pravne odnose, no Karmelu Vukov Colić gledatelji će, doznajemo, gledati do 1. prosinca. Što će raditi nakon toga, nije poznato jer voditeljica nije odgovarala na pozive. Odlučila je otići svojom voljom i isprva je htjela ostati kao dio vanjske produkcije, no na HRT-u to nisu htjeli dopustiti.

Kako se Karmela već dulje vrijeme bavi svojim blogom Ciao Karmela, na kojem objavljuje recepte i ideje kako nešto izraditi, radila je i kao turistički vodič te govori pet jezika, moguće je da će se posvetiti jednoj od te dvije ljubavi ili će se preseliti na neku od komercijalnih televizija. No to zasad zna samo ona.

Svoju karijeru je započela na Radiju 101, ali ubrzo nakon toga zaljubila se u male ekrane. Nakon toga nastavila je karijeru na televiziji. Publika Karmelu pamti i kao voditeljicu emisija 'Loto', 'TV Bingo Show', 'Nedjeljno popodne', 'Dan za danom', 'Gost urednik' i 'Dobar dan, Hrvatska', a vodila je i mnogobrojne festivale i humanitarne akcije, kojima se i sama često odaziva u želji da pomogne drugima.

  • +3
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Cropix