NEMA ODMORA

Nedavno je rastužio gledatelje odlaskom s malih ekrana: Nasmijani Šime Vičević bavi se 'fake news-om'

05.04.2019 u 20:31

Bionic
Reading

Simpatični zadarski novinar Šime Vičević, kojega su gledatelji godina pratili kao reportera Nove TV, rastužio je svoje obožavatelje krajem ožujka odlaskom s malih ekrana. S osmijehom na licu Vičević se putem društvenih medija javio s novoga posla i obožavateljima poručio: 'Nema odmora'

'Nema odmora! Evo me danas u zadarskoj Gimnaziji Vladimira Nazora u ulozi gosta predavača. Na Erasmusovu razmjenu u Hrvatsku su stigli učenici završnih razreda srednjih škola iz Španjolske, Njemačke i Švicarske. U dva blok sata predavanja na engleskom jeziku tumačim im razliku između istinitog izvještavanja i fake newsa. A dok ekipa vrijedno rješava zadatke koje sam im postavio, još ćemo pretresti europsku političku scenu', objavio je vidno raspoloženi Šime Vičević na svom Facebooku i dodao kako želi čuti što mladi ljudi kojima predaje misle o svojim političarima.

'Bavit ćemo se i izborima za Europski parlament. I da, ovo mi je ogromni gušt i hvala organizatorima na pozivu!', zaključio je svoju objavu Vičević.

Podsjetimo, Vičević je posljednje javljanje u informativni program Nove TV imao 27. ožujka kada se voditeljica Romina Knežić uživo oprostila i zahvalila kolegi.

Šime se dan kasnije putem Facebooka obratio svojim obožavateljima i poručio da 'ponekad jedna vrata moraš zatvoriti da bi mogao otvoriti duga'. Razlog odlaska s Nove TV nije želio javno komentirati, rekavši samo da je odlučio okrenuti novu stranicu na svom profesionalnom putu.

Podsjetio je i kako je uz 8 godina provedenih na Novoj TV, dvije godine radio na lokalnoj televiziji, i kako je iza njega desetke tisuća prijeđenih kilometara i sati i sati provedeni u eteru.

'Hvala na svakom mišljenju, komentaru, pohvali i kritici. Hvala Vam što ste me s one strane ekrana gotovo svaku večer puštali u Vaše dnevne boravke i što ste mi vjerovali. Bila mi je čast raditi s Vama i za Vas!', napisao je Šime i svoje obraćanje vjernim gledateljima završio riječima: 'Zbog svega toga, prisežem da ovo nije 'zbogom', nego 'doviđenja'. Vidimo se!'.