NA INSTAGRAMU

Nastavlja s provokacijama: Damiano David pozirao u kostimu koji neodoljivo podsjeća na Boratov

15.10.2021 u 16:43

Bionic
Reading

Nakon što je u Parizu, na festivalu Global Citizen Live, nastupio bez majice i sa sado-mazo kožnom ogrlicom i remenjem oko vrata i struka, frontmen talijanske grupe Maneskin, Damiano David ovoga je puta za Instagram pozirao u pletenom kostimu

Da doista uživa u provociranju javnosti, glazbenik Damiano David, frontmen talijanskog benda Maneskin pokazao je još jednom i to u najnovijoj objavi na Instagramu. Za fotografije na kojima pozira u pletenom kostimu, koji neodoljivo nalikuje kričavozelenom kostimu kakvog je svojedobno nosio i Borat, za pet sati je dobio gotovo milijun lajkova.

Uz njih je napisao: 'Ne starim, samo postajem zgodniji'.

Inače, ovogodišnji pobjednici Eurosonga prošlog su tjedna održali press konferenciju za medije u Berlinu, gdje su predstavili novi singl 'Mammamia', a sve je putem Zooma pratila i ekipa tportala.

  • +4
Damiano David Izvor: Profimedia / Autor: Balsarini Marco/SGP / SGP / Profimedia

Tom su prilikom otkrili i da se oko izbora odjeće se brzo slože iako imaju drukčiji ukus. Damiano i gitarist se uvijek svađaju oko izbora hlača. Na kraju su kratko komentirali golišave fotke koje redovito objavljuju na društvenim mrežama. 'Nikad nam ne treba poseban razlog da se skinemo do kraja', rekla je kroz smijeh Victoria De Angelis.

NE ODUSTAJU OD PROVOKACIJE

Zbog stajlinga Damiana Davida užarile se društvene mreže, baš kao i zbog toplesa njegove basistice

Pogledaj galeriju