svi luduju za njima

Måneskin nam je otkrio zašto se često fotografiraju golišavi i što su najluđe doživjeli od fanova

08.10.2021 u 11:20

Bionic
Reading

Šest mjeseci nakon uspjeha u Nizozemskoj, pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga su na konferenciji za medije u Berlinu predstavili novi singl 'Mamma mia!', a sve je putem Zooma pratila i ekipa tportala. Bend je podijelio neke stvari iz svoje karijere, pričali su o europskoj turneji na koju kreću i koja je već rasprodana i ispričali najluđi trenutak susreta s nekim obožavateljem

'Pjesma je nastala odmah nakon Eurovizije. Imali smo nekoliko dana za rad u studiju, a ona se dogodila u samo nekoliko sati, pa smo odmah znali da bi mogla biti hit. Nekad su potrebni mjeseci da napišete novu pjesmu, a za neke poput inspiracija dođe odmah, nastane u nekoliko sati', rekao je na počeku frontmen grupe Damiano David.

Za pjesmu 'Mammamia' bend je izjavio da je puna ironije i da su vrlo zadovoljni kako je ispala. Nazivom 'Mammamia', koji je u Italiji izraz iznenađenja, zabavljaju se s talijanskim stereotipima jer su oni, kako kažu, daleko od (stereo)tipičnih Talijana. Sami pišu svoju glazbu od početka i nikad nisu tražili nečiju pomoć. Damiano je rekao da ne bi nikome dao da se petlja u njihove tekstove. 'Ja sam diva', izjavio je kroz smijeh.

  • +6
Maneskin Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

'Nikad nismo glumili da smo nešto što nismo zbog ovoga čega se bavimo. Družimo se s prijateljima s kojima smo se i prije družili, s obiteljima provodimo vrijeme koliko god možemo', rekla je bas gitaristica Victoria de Angelis, a David je ispričao najluđu epizodu s obožavateljima. 'Nakon koncerta u Švedskoj, prišli su mi djevojka i dečko, mislim da su bili par, sa sobom su imali kovčeg i kada su ga otvorili sam se zaista iznenadio jer su imali pribor za tetoviranje i djevojka me zamolila da joj istetoviram nešto. Odbio sam jer sam smatrao da je mogla dobiti infekciju. Istu večer sam otišao u tatoo studio i napravio još jednu tetovažu', rekao je.

Novom pjesmom najavljuju svoju skorašnju europsku turneju 'Loud kids' na kojoj će u nešto više od mjesec dana održati šesnaest koncerata. Ulaznice su očekivano, planule u trenu. 'Kada smo stavili karte u prodaju, prognozirala sam da će turneja biti rasprodana u tjedan dana. Dečki nisu vjerovali govoreći da će trebati puno više. Onda su nam javili da je cijela turneja rasprodana u dva sata. Prilično suludo', ispričala je Victoria de Angelis. Dodala je da im obožavatelji često pišu poruke u kojima navode da kupuju instrumente i uče svirati, osnivaju bendove.

Među ostalim su otkrili i da se oko izbora odjeće se brzo slože iako imaju drukčiji ukus. Damiano i gitarist se uvijek svađaju oko izbora hlača. Na kraju su kratko komentirali golišave fotke koje redovito objavljuju na društvenim mrežama. 'Nikad nam ne treba poseban razlog da se skinemo do kraja', rekla je kroz smijeh Victoria De Angelis. Turneju Loud Kids počinju 2. veljače 2022. u Londonu, a završit će je 14. ožujka u latvijskoj Rigi. Koncerti najbliži Hrvatskoj su onaj 18. veljače u Beču i 1. ožujka u Budimpešti.

Izvor: Društvene mreže