skupo gostovanje

Naomi Campbell nerado stigla u Srbiju: Evo što je rekla za tamošnje ljude

28.09.2017 u 13:04

Bionic
Reading

Slavna manekenka Naomi Campbell gostovala je prije nekoliko dana na jednoj zabavi organiziranoj u Beogradu te za svoje pojavljivanje zaradila veliku svotu novca. Međutim domaćine nije oduševila svojim dolaskom, naprotiv tamošnji mediji pišu kako ih je osramotila i ismijala. Evo što je tamnoputa ljepotica rekla za Srbiju

Ona je jedna od najpoznatijih manekenki svijeta i nesumnjivo najuspješniji tamnoputi model svih vremena. Naomi Campbell odavno se oprostila od svijeta modelinga, ali i danas dobro zarađuje od svog imena.

Tako je ovih dana bila pozvana na dodjelu nagrada jedne tvrtke za japansko iscrtavanje obrva u Beogradu, no svojim je dolaskom mnoge razočarala.

  • +6
Naomi Campbell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako piše magazin Blic, sve je izgledalo kao da se 47-godišnjakinji zapravo nije dolazilo na taj događaj.

Svoj je let nekoliko puta odgađala tijekom jučerašnjeg dana, iako je njezin dolazak bio planiran za ranojutarnje sate. Kada se konačno odlučila za odlazak, svojim je pratiteljima na Instagramu poručila samo da 'juri nekamo i da se brzo vraća'.

Gostovanje je naplatila čak 250 tisuća eura, iako se u Beogradu zadržala samo nekoliko sati, a domaćini tvrde i kako je vidno bila neraspoložena.

U velikoj žurbi ipak je stigla dati nekoliko izjava za tamošnje medije, pa je za srpsko izdanje časopisa Story izjavila kako joj ovo nije prvi posjet Beogradu.

'Čula sam za Srbiju, čak sam nekoliko puta dolazila u Beograd, ali ovo je prvi put ovako javno. Imam nekoliko prijatelja u Beogradu i mislim da ste veseo i energičan narod. Jako mi se sviđa atmosfera u Srbiji', rekla je legendarna manekenka, a potom se uputila prema aerodromu i odletjela u Pariz, u kojem je pratila utakmicu Lige prvaka.