NOVI ODABRANIK

Nakon ljubavnih brodoloma Jennifer Lawrence napokon pronašla sreću

04.01.2019 u 14:51

Bionic
Reading

Holivudska krasotica Jennifer Lawrence, čini se, napokon je pronašla onog pravog. Barem tako tvrde njezini najbliži prijatelji koji je nikada nisu vidjeli ovako sretnu i zaljubljenu

Iza nje su brojne propale veze od kojih najbolje pamtimo posljednju, s 22 godine starijim redateljem Darrenom Aronofskym s kojim je prekinula u studenom 2017. Nakon bolnog prekida posvetila se poslu i karijeri, a priznala je tada da je njezinu razlazu od Darrena najviše kumovala dobna razlika.

Nešto više od godinu dana nakon prekida, 28-godišnja Lawrence se zaljubila u pet godina starijeg umjetnika Cookea Maroneyja.

  • +2
Jennifer Lawrence i Cooke Maroney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Stvari među njima su jako ozbiljne. Definitivno je pred njima blistava budućnost. Cooke priča jako lijepo o njoj svojim prijateljima i obitelji, vidljivo je da ga je očarala', rekao je jedan od izvora bliskih paru za američki časopis Us Weekly.

Par je snimljen na hokejaškoj utakmici zajedno kada nisu skrivali osjećaje. Da je kada je riječ o ljubavi vrlo oprezna, Lawrence je priznala u posljednjem intervju rekavši: 'Možda govorim kao da mi se sve to jako sviđa i djelujem vrlo seksi, ali zapravo ništa ne poduzimam kad treba doći do akcije. Zapravo se jako bojim i strahujem od spolnih bolesti i zato sam svakog svog bivšeg partnera prije spolnih odnosa poslala na liječničke testove'.

Jennifer Lawrence u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dodala je tada da bi uskoro voljena pronaći partnera i biti sretna u vezi, a želja joj se sada i ostvarila.

Glumica je navodno s 33-godišnjim umjetnikom i vlasnikom galerije već uselila u zajednički stan.