OTKRIO NJIHOVU TAJNU

Slavni redatelj hvali se kako je imao seks s Jennifer Lawrence: 'Pogledaj gdje je sad, osvojila je Oscara'

15.12.2018 u 17:23

Bionic
Reading

Saga o omraženom holivudskom redatelju Harveyu Weinsteinu kojeg je za seksualno napastovanje optužilo preko 60 žena, uključujući i brojne slavne glumice, se nastavlja. Žena koja za sada želi ostati anonimna podnijela je tužbu protiv slavnog filmaša, a u svom izvješću otkrila je i tajnu koju Jennifer Lawrence zasigurno nije željela da itko dozna

Holivudski redatelj Harvey Weinsten, koji je optužen za brojne seksualne prijestupe, jednoj od žena koje je godinama sekusalno napastovao navodno se hvalio kako je spavao s proslavljenom glumicom Jennifer Lawrence. Ova saznanja dio su iskaza tužbe koju je nepoznata žena pokrenula protiv slavnog filmaša.

U tužbi koju je anonimno podnijela jedna od žena koja je navodno trpila Weinsteinovo seksualno napastovanje stoji kako ju je filmski mogul oralno zadovoljavao protiv njezine volje, a uslijed tog čina redatelj joj je priznao i svoju malu tajnu. Weinstein je ženi navodno otkrio kako je spavao s Jennifer Lawrence.

'Spavao sam s Jennifer Lawrence i pogledaj gdje je sad, upravo je osvojila Oscara', stoji u sudskom izvješću koje prenosi TMZ.

  • +3
Harvey Weinstein Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Također je rekla kako je Weinsteina upoznala 2013. na Sundance Film Festivalu gdje su imali zakazani sastanak u hotelu Waldorf Astoria u Park Cityju.

Nakon što je ustala da ode do toaleta, Weinstein je ušetao za njom spuštenih hlača i pred njom masturbirao, a onda je prisilio na oralni seks.

Zvijezda filma 'Igre gladi' Jennifer Lawrence sve je opovrgnula, rekavši kako Weinstein laže.

'Moje srce se slama zbog svih žena koje su bile žrtve Harveya Weinsteina. Ja nikada nisam imala ništa osim profesionalnog odnosa s tim čovjekom. Ovo je još jedan primjer predatorskih taktika i laži kojima se koristio kako bi namamio sve te žene' izjavila je Jennifer Lawrence za Page Six.

Weinsteinov glasnogovornik rekao je kako je ovo još jedan pokušaj javnog sramoćenja i medijskog linča koji se vodi protiv njegovog klijenta, demantirajući optužbe koje su podnesene sudu.

  • +6
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia