PRAVA INSPIRACIJA

Domaće glumice uprizorile scenu s Oscara: 'Spavaš li mirno, Jennifer Lawrence?'

06.03.2018 u 11:12

Bionic
Reading

Nakon što su obišle svijet fotografije na kojima Jennifer Lawrence s čašom u ruci i odjevena u elegantnu haljinu preskače stolice u Dolby Theatreu kako bi došla do svog mjesta, istu su scenu, za potrebe Instagrama, ponovile hrvatske glumice Nataša Janjić i Tihana Lazović

Da dodjela čuvenih Oscara u nekima izaziva neviđenu tremu, pokazala je već treću godinu za redom Jennifer Lawrence. Njezine nezgode na dodjeli najvažnije filmske nagrade odavno su postale dijelom povijesti te se redovito spominju. Prvo je 2013. godine, kada je proglašena najboljom glumicom, penjući se stepenicama na pozornicu pala u glamuroznoj haljini.

Godinu kasnije scenarij se pojavio, no ovaj put na crvenom tepihu u još jednoj toaleti. Hodajući je jednostavno iskrenula nogu u visokim potpeticama i samo skliznula na pod. Kako bi se, očito, ohrabrila na ovogodišnjoj dodjeli, Jennifer Lawrence odlučila se 'zagrijati' čašom alkoholnog pića.

Fotografi su je, naravno, snimili u nezgodnom trenutku, kada je, pokušavajući pronaći svoje mjesto za sjedenje, s čašom u ruci i odjevena u elegantnu haljinu, doslovce preskakala sjedala u čuvenom Dolby Theatreu.

  • +4
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Svojim je postupkom oduševila sve, pa i hrvatske glumice, koje su odlučile ponoviti istu scenu. Nataša Janjić i Tihana Lazović tako su se jučer, na premijeri novog filma Nevija Marasovića 'Comic Sans', snimile u kinu Europa dok su s čašama u ruci preskakale stolice, a isto je za ovaj petak najavila i Jelena Veljača.