'masked singer'

Nakon ispadanja Sandra Bagarić priznaje što joj je najteže palo: 'Prvi put u životu sam lagala, a svi znaju da sam ja brutalno iskrena'

24.04.2022 u 11:34

Bionic
Reading

U sinoćnjoj emisiji RTL-ovog showa 'Masked Singer' najmanje sreće imala je maska Majke Zemlje ispod koje se skrivala Sandra Bagarić. Nakon ispadanja iz showa operna pjevačica te kazališna i televizijska glumica otkriva kako joj je, od svega, laganje najteže palo

'Moram priznati da sam se jako iznenadila kad sam dobila poziv. Znala sam da će mi biti teško prikriti moj glas, zato smo se i odlučili malo poigrati s dijalektima u raznim tragovima pa sam tako u jednom bila Dalmatinka, a u drugom pak Zagorka. Jer mene, recimo, i tete na placu, čak i kad sam zakamuflirana, bez šminke i sa sunčanim naočalama, prepoznaju upravo – po glasu!,' kaže Sandra Bagarić za RTL.hr.

Da se upravo ona skriva ispod maske Majke Zemlje 'prokužila' je novinarka Antonija Mandić. Sandra kaže kako je mnogo puta nosila krinoline pa joj nošenje maske koju je kreirao Juraj Zigman, nije bila nepoznanica.

Sandra Bagarić - Masked Singer Izvor: Screenshot / Autor: RTL

Muđutim, najteže od svega bilo joj je držati sve u tajnosti od obitelji, prijatelja i suradnika. 'Jako mi je bilo teško! Neki su me prepoznali po glasu, a ja sam im morala lagati da to nisam ja! Prvi put u životu sam lagala, ne volim lagati, i svi ljudi znaju da sam ja brutalno iskrena. Ali ovaj sam se put morala izvlačiti i davati svakakve odgovore,' iskreno je rekla Sandra za RTL.hr.

  • +20
Masked Singer, 4. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: GORAN JAKUS