FASHION GURU

Antonija Blaće ovoga puta odlučila se za uskrsno izdanje na kojem bi joj i Ru Paul pozavidio

  • 18.04.2022 u 14:43

  • Bionic
    Reading

    Antonija Blaće u posljednje vrijeme ne izlazi iz odijela, koja joj, mora se priznati, odlično stoje. No ovo posljednje ružičasto izdanje ne može se nazvati modnim pogotkom, najviše zbog lateks tajica

    Nakon što smo se u 'Plesu sa zvijezdama' nagledali urnebesnoih kreacija od kojih i dalje ne mogu spavati, pojavio se show kojem ne možeš ništa loše reći što se tiče izvođača, oni svi su odjeveni super i stvarno svaka pohvala na maskama.

    Taj dječji show ima i super žiri, pa čak i Antonija to pokušava voditi da joj nije neugodno.

    Nakon što je izdala dijeta kuharice, Blaće se odlučila da joj je najbolje uskočiti u odijela i moram priznati da joj stoje dobro.

    Sako ili sako na duplo kopčanje bilo da vodi popodnevni kviz ili subotnji show, odijela su njezin izbor.

    • +13
    Antonija Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: GORAN JAKUS

    Ovoga puta odlučila se za uskršnje izdanje na kojem bi joj i Ru Paul pozavidio. Gornji dio sakoa, naravno na duplo kopčanje, i s perjem u istoj nijansi je bio dobar, ali donji dio lateks tajica s istim tim perjem nije bio dobro izveden, izgleda kao da su ga sklepali, bolje bi izgledalo da je imala nešto u drugoj boji.

    Sve u svemu, show je zadovoljavajući i moći će se reprizirati kao i 'Muzički tobogan' - godinama.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.