ZA NJU JE KRAJ

Antonija Mandić jedina je prepoznala tko se krije ispod maske Majke Zemlje: RTL-ov show napustila Sandra Bagarić

23.04.2022 u 22:45

Bionic
Reading

U večerašnjoj emisiji RTL-ovog showa 'Masked Singer' sreće nije imala fenomenalna maska Majke Zemlje, koju je, kao i sve ostale, napravio Juraj Zigman, a među detektivima je samo jedna osoba posumnjala da je ispod operna pjevačica

Nakon što je prošlog tjedna svoju masku Kiborga skinula poznata blogerica i influencerica Andrea Andrassy i svojim nastupom na noge podignula i rasplesala publiku, gledatelje je u novoj večerašnjoj epizodi iznenadila Majka Zemlja. Ispod jedne od najljepših Zigmanovih kreacija skrivala se operna pjevačica Sandra Bagarić, a jedna koja ju je 'prokužila' bila je novinarka Antonija Mandić.

Za nju se kobnom pokazala pjesma Nene Belana 'Sunny Day' i to nakon što se našla u troboju s Tintilinićem i Meduzom. No, ovako je to išlo.

U pjevačkom duelu prvi su se našli Licitarsko Srce i Punjena Paprika, koji su pjevali Ninu Badrić 'Rekao si', odnosno Dubiozu Kolektiv 'Volio BIH'. Direktno dalje publika je poslala Punjenu Papriku. Potom su u duel ušli Slatkač s pjesmom Daft Punka, Pharrell Williamsa i Nile Rodgersa 'Get Lucky' i Torpedo sa 'Suadom' Plavog orkestra, koji je prošao dalje.

Ajkula Drakula je s pjesmom 'Baby Shark' nasmijao i publiku i detektive, dok je Dalmatinka pjevala Eurythmicsovu 'Who's That Girl'. Ajkula Drakula prošao je direktno dalje.

  • +20
Masked Singer, 4. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: GORAN JAKUS

U troboju je Tintilinić pjevao 'Ugasi me' Parnog Valjka, Meduza 'Try' od Pink, a Majka Zemlja nastupila je posljednja s pjesmom 'Sunny Day' Nene Belana. Upravo se nakon njezinog nastupa Antonija Mandić 'posula pepelom' jer je u prošloj epizodi rekla da to nikako ne može biti Sandra Bagarić: 'Mislim da je to ipak Sandra Bagarić!' Ida je rekla da bi to mogla biti Maja Blagdan, Borko da je Martina Tomčić, a Enis da je Maja Šuput.

Uz ovacije 'skini masku', Majka Zemlja je skinula svoj planet s ramena, a ispod nje se nalazila operna pjevačica Sandra Bagarić.

'Sad imam informacije iz dubine Zemlje, a unaprijed se ispričavam svima kojima sam morala lagati', rekla je za kraj Sandra Bagarić i otpjevala svoju 'rođendansku' pjesmu još jednom bez maske.