RAZNE LOKACIJE

Nakon ispadanja s Eura naši nogometaši požurili na odmor, evo gdje uživaju

06.07.2021 u 06:50

Bionic
Reading

Nakon utakmice protiv Španjolske, koja ih je izbacila iz daljnjeg natjecanja na ovogodišnjem Euru, naši reprezentativci odlučili su se odmoriti daleko od znatiželjne javnosti. U zagrljaju svojih najdražih dama, ali i malenih nasljednika, nogometaši su krenuli na zasluženi odmor prije početka novih sezona u klubovima

Nakon povratka s Eura, na kojem nam je Španjolska zaključala vrata za prolaz dalje, naši su se nogometni reprezentativci raštrkali. Većina njih uživa na našoj obali dok je, primjerice, Duje Ćaleta-Car svoju suprugu Adrianu Đurđević odveo do Grčke. No krenimo redom.

Golman hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković s djevojkom Helenom Matić ukrcao se na jahtu kojom plovi Jadranom. Par se usidrio i u Komiži, a fotografije s ljetovanja objavljuju na Instagramu.

Jahtom plovi i kapetan reprezentacije Luka Modrić sa suprugom Vanjom i djecom, a obožavatelji su ga uočili kada se s prijateljima Hrvojem i Andreom Čermak iskrcao u Šibeniku kako bi uživali u večeri u Pelegriniju, restoranu koji se može pohvaliti prestižnom Michelinovom zvjezdicom.

Dejan Lovren otišao je u Novalju, u kojoj u vlasništvu ima hotel Joel, a u njemu je proslavio i 32. rođendan. Svoje obožavatelje oduševio je fotografijom iz skrivene uvale.

Za razliku od njih, Duje Ćaleta-Car svoju je suprugu Adrianu, s kojom se vjenčao uoči Eura i s kojom čeka prvo dijete, odveo do Grčke, točnije do Mikonosa, te uživaju u tamošnjim delicijama, ali i odmoru.

Sudeći po tagiranoj fotografiji na Instagramu, Iva Šarić i Bruno Petković sa svojim sinčićem Adrianom uživaju u Dubrovniku, u kojem su se družili s Adrianom Đurđević, odnosno Ćaleta-Car, i dizajnericom Andreom Zvono.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživaju u njezinom rodnom Rapcu, a ona je jednom fotografijom otkrila i kako je upravo ondje njihov sinčić Viktor napunio 18 mjeseci.