SREĆA NAJVEĆA

Baby boom u reprezentaciji: U pauzama između utakmica, umjesto o protivnicima naši će nogometaši pričati o svojim nasljednicima

12.06.2021 u 15:25

Bionic
Reading

Iz svega viđenog dalo bi se zaključiti da će ovu generaciju, koju je Zlatko Dalić odabrao za ovogodišnji Euro, definitivno obilježiti prinove koje su već stigle ili će stići do početka natjecanja. Evo tko sve ima razloga za slavlje

'Sigurno da su se promijenile neke perspektive i neke teme za razgovor, imamo puno više toga za podijeliti međusobno i dati savjete jedno drugome. Mnogi su otvorili nova poglavlja u svojim životima i mislim da je to jedno od najljepšeg, tako da smireni i koncentrirani možemo gledati na sve utakmice', riječi su to koje je na press konferenciji, samo dan prije početka Europskog prvenstva u nogometu, i dva dana prije prve utakmice protiv Engleske, izrekao Bruno Petković, novopečeni otac.

Sredinom listopada prošle godine tata je prvi put postao Mateo Kovačić. Njegova lijepa supruga Izabel u zagrebačkoj je Petrovoj bolnici na svijet donijela sina kojem su ponosni roditelji nadjenuli ime Ivan.

Nedugo nakon Kovačića otac je postao i 29-godišnji Ante Budimir, trenutačno igrač španjolske Osasune, u kojoj je na posudbi iz Mallorce. Upravo u Španjolskoj njegova je supruga Monika rodila sinčića Tomu.

Tek nekoliko mjeseci u novoj, očinskoj ulozi uživa i bivši vratar Rijeke Simon Sluga - 28-godišnjak igra za engleski Luton Town, u kojem je njegova supruga Anamarija na Novu godinu rodila danas šestomjesečnog sinčića Gabriela.

U klub novopečenih očeva ušao je i 26-godišnji Bruno Petković, nogometaš koji je uoči Uskrsa s 32-godišnjom voditeljicom i nekadašnjom manekenkom Ivom Šarić dobio sina. Maleni dječak, rođen u poznatoj privatnoj poliklinici, dobio je ime Adriano.

Bruno Petković Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Kako doznaje Jutarnji list, 22-godišnji Zagrepčanin Josip Brekalo i njegova djevojka Dominika nedavno su postali roditelji djevojčice kojoj su ponosni roditelji nadjenuli ime Nika. Upravo će mu malena Nika zasigurno najviše nedostajati tijekom ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva jer je nogometaš Vfl Wolfsburga dobio poziv Zlatka Dalića.

Josip Brekalo Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Za vrijeme Europskog prvenstva prvi put otac će postati i 23-godišnji reprezentativac i brat naše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić, Nikola Vlašić. Nakon što se nedavno u tajnosti vjenčao s djevojkom Anom, s kojom je pet godina u vezi i koja s njim živi u Moskvi jer igra za CSKA, otkriveno je i da će krajem lipnja postati otac.

Samo mjesec i pol nakon što su s javnosti podijelili sretnu vijest da su se zaručili i da planiraju vjenčanje, sredinom travnja nogometaš i njegova zaručnica otkrili su još nešto - Adriana Đurđević ušla je u drugo tromjesečje trudnoće, a njihova će malena obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana. Vjenčanje je održano u tajnosti krajem svibnja, a sada s radošću iščekuju dolazak bebe.