ADRIANO MU JE SVE

Bruno Petković uoči početka Europskog prvenstva progovorio i o svojoj novoj ulozi - onoj oca

10.06.2021 u 12:16

Bionic
Reading

Na konferenciji za medije, održanoj u Rovinju putem Zooma, sudjelovala su i dva naša reprezentativca - Josip Brekalo i Bruno Petković, koji je progovorio o susretu s Engleskom, ali i otkrio detalj svog privatnog života

Samouvjeren, s podljevom ispod oka, koji je rezultat utakmice s Belgijom kada je prvi puta u karijeri dobio udarac loptom točno u oko, nogometaš Bruno Petković odgovarao je na pitanja novinara koji su mu putem Zooma postavljali sve što ih je zanimalo. Press konferencija održana je u hotelu u Rovinju, gdje se naša reprezentacija priprema za odlazak u Veliku Britaniju.

Naravno, u prvom je planu bila njegova fizička sprema uoči Eura, koji počinje sutra, ali i prve utakmice koju u subotu Hrvatska igra u Londonu s Engleskom. 'Spreman sam, bez obzira na komentare nekih stručnjaka i novinara nakon Belgije. Tada mi je izbornik ukazao i na dosta dobrih stvari, ali i pogreške. U dobroj sam formi, ne onoj golgeterskoj kakva vi svi imate očekivanja, ali mislim da imam sve predispozicije da odigram odličan turnir', rekao je Bruno Petković.

Bruno Petković na press konferenciji Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

A onda mu se obratio jedan od stranih novinara koji su sudjelovali na konferenciji, Duncan Wright, koji mu je prvo čestitao na prinovi, a potom ga, nakon komentara da je Petković jedan od sedmorice reprezentativaca koji su u ovom kratkom periodu dobili ili očekuju prinovu. Na upit razgovaraju li sada umjesto o nogometu, o pelenama, Petković je dodao:

'Sigurno da su se promijenile neke perspektive i neke teme za razgovor, imamo puno više toga za podijeliti međusobno i dati savjete jedno drugome. Mnogi su otvorili nova poglavlja u svojim životima i mislim da je to jedno od najljepšeg, tako da smireni i koncentrirani možemo gledati na sve utakmice.'

Bruno Petković Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podsjetimo, 26-godišnji Bruno Petković, dobio je uoči Uskrsa s 32-godišnjom voditeljicom i nekadašnjom manekenkom Ivom Šarić sina. Maleni dječak, rođen u poznatoj privatnoj poliklinici, dobio je ime Adriano i prvo je dijete Dinamovom igraču, dok je Ivi Šarić to treći sin, budući da Leona i Carlosa ima iz bivšeg braka s bivšim nogometašem Jerkom Lekom.