NEKADAŠNJI SEKS SIMBOL

Nakon dugo vremena Kim Basinger ponovno u javnosti

25.09.2023 u 10:25

Kim Basinger

Izvor: Profimedia / Autor: Garrett Press Photo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Njezina ljepota bila je ustinu očaravajuća, a holivudski redatelji posezali su za najvećim adutima kako bi pridobili Kim Basinger da glumi upravo u njihovom filmu. Danas 69-godišnjakinja odavno se povukla iz Hollywooda, živeći povučeno, daleko od svjetla reflektora

Ovih dana na ulicama Los Angelesa paparazzi su imali 'ulov godine', snimivši 69-godišnju oskarovku Kim Basinger u šetnji. Možda to na prvu ne zvuči čudno, no Kim Basinger odavno se povukla iz glumačkog svijeta, bori se s napadima panike i anksioznosti, zbog čega je se rijetko uopće i može vidjeti u javnosti.

Stoga ne čudi da su fotografije nekadašnjeg seks simbola u kratkom roku obišle svijet, iznenadivši sve svojim pomalo zapuštenim izgledom.

Odjevena u sivu majicu i široku trenirku, sa crnom predimenzioniranom jaknom i natikačama, 69-godišnjakinja je vjerojatno bila uvjerena kako je ispod golemog slamnatog šešira baš nitko neće primijetiti. No, prevarila se.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju

Paparazzi su je usnimili samo nekoliko dana prije negoli će kao u dobra stara vremena stati na crveni tepih i pozirati fotografima i to iz, naravno, humanitarnog čina. Kim Basinger će, kako je najavljeno, 14. listopada biti jedna od slavnih faca koje će pomoći u prikupljanju novca za životinje, a koje organizira udruga Last Chance For Animals.

Njezin izlazak će i za nju samu biti itekako veliki uspjeh, budući da se već desetljećima bori s napadima panike, a ima i agorafobiju, zbog čega u jednom periodu iz kuće nije izlazila čak šest mjeseci. O tome je pričala svojedobno, gostujući u emisiji svoje kolegice Jade Pinkett-Smith, kojoj je priznala kako je zbog svega morala ispočetka učiti voziti automobil, ali i da dugi niz godina nije željela prolaziti kroz tunele u Malibuu.