IRELAND BALDWIN

Kći Kim Basinger i Aleca Baldwina progovorila o strahu zbog kojeg je već nekoliko puta završila u bolnici

28.04.2022 u 21:52

Bionic
Reading

U goste Jadi Pinkett Smith i njezinoj kćeri Willow Smith i njihovom Red Table Talk showu stigla je Ireland Baldwin, jedina kći Kim Basinger i Aleca Baldwina, koja se poprilično raspričala i otkrila mnoge zanimljivosti

U 'Red Table Talku' Jade Pinkett Smith i Willow Smith gostovala je Ireland Baldwin, koja je pred kamerama priznala kako joj jedna fobija poprilično zagorčava život. Naime, lijepa Ireland pati od kardiofobije, odnosno straha da će doživjeti srčani udar, zbog čega je već puno puta završila u bolnici.

'Strahujem od vlastitih otkucaja srca. Kada se otkucaji ubrzaju, čak i kada sam samo malo nervozna ili ako vježbam, počnem paničariti do te mjere da samu sebe uvjerim, bez obzira što mi drugi kažu, da ću imati srčani udar i da moram hitno u bolnicu. Mislim da sam tijekom svog života imala više od 20 posjeta bolnici zbog toga', priznala je Ireland.

Riječ je o fobiji koja spada u anksiozne poremećaje, a osoba, koja od toga pati, učestalo se tuži na bol u prsima i lupanje srca.

Uz to je priznala kako bi zasigurno danas bila već mrtva da njezina sestrična Alaia Baldwin nije bila u blizini kada je imala najgore napadaje.

Osim toga, Ireland Baldwin je progovorila i o svom odnosu s ocem Alecom Baldwinom, priznavši kako on i nije osoba kojoj će se obratiti ako dobije napade anksioznosti.

  • +4
Ireland Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

'Prošla sam jako puno toga prije negoli sam dobila pravu pomoć. Bila sam u nasilnoj vezi i završila u rehabilitacijskom centru jer sam prošla kroz razna zlostavljanja - bila sam fizički zlostavljana u vezi, a i jako dugo nisam se mogla pomiriti s time da sam anskiozna. I ja sam bila nasilna prema drugima, iako ne fizički, i morala sam puno toga naučiti da prihvatim da sam takva', rekla je Ireland i potom nastavila:

'Uzimala sam na svoju ruku Xanax, opijala sam se, a poznato je da su mnogi u mojoj obitelji bili ovisni o alkoholu ili drogi. Bilo je noći kada sam pretjerala s kombinacijom tableta i alkohola, a kada sam završila na rehabilitaciji, shvatila sam da nisam ovisna o supstancama, nego o tome da želim promijeniti ljude. To je moja najveća ovisnost.'

Uz sve to Ireland se izolirala od prijatelja, obitelji, počela imati poremećaje u prehrani te godinu dana nije pričala sa svojim roditeljima. 'Vidjela bi ih tu i tamo, no to je bilo sve. Sramila sam se onog što sam postala i kako sam živjela. Postala sam sasvim druga osoba. Da Alaia nije kupila avionsku kartu i došla u Los Angeles, svjesna da nešto nije u redu, vjerojatno bih počinila samoubojstvo. Bila sam blizu tome.'