EWAN MCGREGOR ljubi MLAĐU

Nakon duge šutnje oglasila se i ostavljena supruga slavnoga glumca

17.11.2017 u 14:44

Bionic
Reading

Samo dan nakon što se Ewan McGregor prošetao u javnosti s višemjesečnom ljubavnicom oglasila se i njegova dugogodišnja supruga Eve Mavrakis, s kojom ima četvero djece

Škotski glumac Ewan McGregor i Eve Mavrakis prije nekoliko su tjedana potvrdili da se razvode nakon 22 godine braka. Ta informacija došla je samo nekoliko sati nakon što je holivudska zvijezda uhvaćena u aferi s mlađahnom kolegicom Mary Elizabeth Winstead. 

Od tada se Eve Mavrakis, s kojom glumac ima četiri kćeri, nije obraćala javnosti, a slavni se glumac u međuvremenu iselio iz obiteljske kuće.

  • +4
Eve Mavrakis Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga, s novom je odabranicom ponosno prošetao ulicama Los Angelesa držeći se za ruke, što je očito potaknulo povrijeđenu Eve da se napokon oglasi.

U jednom od brojnih komentara potpore koji joj fanovi ostavljaju na Twitteru i Instagramu, našao se i jedan zanimljivog sadržaja. 

'Ne mogu vjerovati da bi Ewan okončao odnos s tobom na tako jeftin i ružan način. Ti si toliko bolja od njega. Uzmi mu sve novce koje možeš', glasi ljutiti komentar jedne od žena koje suosjećaju s ostavljenom Eve. 

'A što mogu napraviti', kratko je odgovorila 51-godišnjakinja koja trenutno svu svoju pažnju usmjerava na kćeri s kojima je ostala živjeti. 

My girls. The ones who could stay still.

Objavu dijeli Eve Mcgregor (@evemcgregor123)

Njezina najveća utjeha u ovim teškim trenucima su 21-godišnja kći Clara, 16-godišnja Jamyan, godinu dana mlađa Esther i 6-godišnja Anouk. Osim ovog javnog komentara, izvori bliski Evi nedavno su izjavili kako je jako bijesna zbog nove odabranice svog bivšeg supruga jer su se njih dvije odavno upoznale i to u vrlo zanimljivim okolnostima.

Sons and daughters, sharing music and food on a balmy evening.

Objavu dijeli Eve Mcgregor (@evemcgregor123)

Naime prošle godine, kada su Ewan i mlađahna glumica zajedno snimali seriju 'Fargo' u Kanadi, tijekom kratke pauze svratili su i u Los Angeles gdje ih je Eve ugostila u zajedničkom domu. Mary Elizabeth je tada upoznala i njegove kćeri te ostavila vrlo dobar dojam na obitelj svog tada još uvijek glumačkog kolege, a danas i novog partnera.

  • +13
Ewan McGregor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia