bez imalo srama

Prevarena supruga bijesna: Slavni glumac ljubavnicu je dovodio na obiteljske večere

30.10.2017 u 17:22

Bionic
Reading

Škotski glumac Ewan McGregor, zvijezda serije 'Fargo' prije nekoliko je dana uhvaćen u ljubavnoj aferi nakon čega se doznalo da je raskinuo svoj 22-godišnji brak sa suprugom s kojom ima četiri kćeri, a sada na vidjelo izlaze novi detalji preljuba

Slavni glumac Ewan McGregor prije nekoliko je dana uhvaćen u strastvenim poljupcima s glumačkom kolegicom Mary Elizabeth Winstead, a samo dan nakon dolazi potvrda da se rastao od svoje supruge Eve Mavrakis s kojom je u braku proveo duge 22 godine.

No, čini se kako su se Ewanova supruga i ljubavnica već imale prilike upoznati i to čak u vrlo intimnoj i obiteljskoj atmosferi.

  • +2
Ewan McGregor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, prošle godine kada su Ewan i mlađahna glumica zajedno snimali na jednom projektu u Kanadi, tijekom kratke pauze svratili su i u Los Angeles gdje ih je Eve ugostila u zajedničkom dom. 32-godišnjakinja je tada upoznala i njegove kćeri te ostavila vrlo dobar dojam na obitelj svog tada još uvijek glumačkog kolege, a danas i novog partnera.

Iako je nakon rastave, ostavljena Eve pokušala dostojanstveno prihvatiti novonastalu situaciju te nije radila velike drame, bliski izvori tvrde kako je izuzetno bijesna zbog ovakvog scenarija i kako nije očekivala da će joj dugogodišnji suprug prirediti ovako neugodno iznenađenje.

Prisjetimo se, sada već bivši supružnici upoznali su se 1995. i iste se godine oženili. Nakon toga usredotočili su se na odgoj 21-godišnje kćeri Clare, 16-godišnje Jamyan, godinu dana mlađe Esther i 6-godišnje Anouk.

'Čim sam je vidio znao sam da želim s njom biti na jedan drugačiji način nego što sam bio sa svim ostalim djevojkama do tad. I nisam bio u krivu, donio sam dobru odluku', pričao je svojedobno McGregor o svojoj voljenoj supruzi, i uvijek odbacivao mnogobrojne optužbe o nevjeri s kolegicama s kojima je glumio.

Ipak, u svibnju ove godine supružnici su navodno shvatili da im se putevi razilaze te izgleda kako jednoj kolegici sa seta ipak nije mogao odoljeti.