EWAN MCGREGOR

Slavni glumac uhvaćen u aferi: Razvod nakon 22 godine ljubavi

22.10.2017 u 21:42

Bionic
Reading

Škotski glumac Ewan McGregor, zvijezda serije 'Fargo', nakon 22 godine razveo se od svoje supruge s kojom ima četiri kćeri. No, informacija o razvodu dolazi nakon što je u jednom londonskom kafiću uhvaćen u strastvenom poljupcu s mlađahnom glumačkom kolegicom koja izgledom neodoljivo podsjeća na njegovu sada već bivšu suprugu

Iako je sve izgledalo kao idealan brak, čini se kako su nevolje u raju između slavnog glumca Ewana McGregora i njegove dugogodišnje supruge Eve Mavrakis trajale već nekoliko mjeseci.

Samo dan nakon što je poznata holivudska zvijezda uhvaćena u aferi s glumačkom kolegicom Mary Elizabeth Winstead, u intimnoj atmosferi londonskog kafića što je objavio britanski časopis The Sun, dolazi potvrda da se rastao od svoje supruge s kojom je prije 22 godine stao pred oltar.

Izvor blizak obitelji McGregor tvrdi kako se par razdvojio još u svibnju, kada su shvatili da zajedno više ne mogu dalje.

Nakon strastvenih poljubaca 32-godišnja glumica i 46-godišnjak na motoru su se uputili u romantičnu vožnju motociklom po britanskoj metropoli.

Prve javne internetske objave novih ljubavnika mogli smo vidjeti u veljači, kada je Mary objavila zajedničku fotografiju iz Kanade.

Pretty lovely Canadian Sunday. Good night! 👋🏻❄️

Objavu dijeli Mary Elizabeth Winstead (@mewins)

Inače, sada već bivši holivudski par zajedno je tijekom braka dužeg od dva desetljeća dobio 21-godišnju kći Claru, 16-godišnju Jamyan, godinu dana mlađu Esther i 6-godišnju Anouk.