dvaput se vjenčali

Nakon 12 godina braka rastaju se Petra Dugandžić i Saša Vranković

20.02.2024 u 14:32

Bionic
Reading

Simpatična glumica Petra Dugandžić priznala je kako je njezinom braku s 13 godina starijim Sašom Vrankovićem stigao kraj, no rastaju se u dobrim odnosima

Naša poznata kazališna, filmska i televizijska glumica Petra Dugandžić za Story je otkrila kako je odsada sretno razvedena! Nakon 12 godina u ljubavi, Dugandžić i ugostitelj Saša Vranković odlučili su krenuti odvojenim putevima.

'Istina je, razvela sam se', otkrila je nagrađivana glumica za Story te objasnila kako do razvoda nije došlo 'preko noći', već je riječ o promišljenoj odluci nakon koje su Dugadžić i Vranković odlučili ostati u prijateljskom odnosu.

Par se upoznao u Zagrebu, gdje su jedno vrijeme i živjeli, no onda su se preselili u Rovinj.

Podsjetimo, par se upoznao 2011. godine na tulumu za Noć vještica u jednom zagrebačkom klubu, a vjenčali su se u travnju 2012. nakon kraće veze. Njihovo vjenčanje uistinu je bilo spektakularno jer se odvilo nekoliko stotina metara iznad zemlje, točnije u balonu na vrući zrak.

Godine 2016. obnovili su zavjete u Crkvi sv. Eufemije u Rovinju, no nakon nešto više od sedam godina braku je došao kraj.

  • +4
Petra Dugandžić i Saša Vranković Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL