IDILA U ZAGREBU

Luka Modrić danas slavi godišnjicu braka; evo kako je izgledalo bajkovito vjenčanje

11.06.2024 u 12:59

Bionic
Reading

Bilo je to hrvatsko vjenčanje godine, hrvatski reprezentativac se crkveno oženio. Sudbonosno 'da' svojoj dugogodišnjoj djevojci Vanji izgovorio je godinu dana prije, kod matičara, a 2011. ceremoniju su ponovili i u crkvi Majke Božje Lurdske u Zvonimirovoj ulici. Par je nakon ceremonije održao svečanu večeru u jednom zagrebačkom hotelu uz hitove Mladena Grdovća, Halida Bešlića i klape Intrade

Luka Modrić ženu svog života ljubi kao prvog dana. On i Vanja Modrić i nakon niza godina i troje djece uživaju u ljubavnoj idili.

Vanja je za njihov veliki dan nosila vjenčanicu s čipkom i sandalama optočenim kristalima Swarovski dok joj je vjenčani buket bio od božura. Par je izmijenio i Cartier prstenje, a na vjenčanju su bile brojni poznati: Vedran Ćorluka, Eduardo da Silva, Ognjen Vukojević, Stipe Pletikosa, Slaven Bilić, Ognjen Vukojević, Tomo Šokota i Boško Balaban...

  • +12
Vjenčanje Luke i Vanje Modrić 2011. Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Supružnici su tijekom braka dobili sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju, a jedan od najboljih nogometaša današnjice u svakoj prigodi pokazuje da mu je obitelj na prvom mjestu. On i njegova četiri godine starija Vanja nerazdvojni su od prvog telefonskog razgovora 2004. koji je potrajao čak tri sata. Nogometaš je kasnije u svojoj autobiografiji 'Moja igra' otkrio da ju je nakon toga pozvao na kavu da joj zahvali i tad se zaljubio u nju.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Živjeli smo različite emotivne priče, ali Vanja i ja smo kroz duge razgovore ubrzo shvatili da dijelimo zajednički pogled na životne prioritete. Na obitelj. Već sam bio prilično zaljubljen kad sam joj prvi put predložio da iziđemo navečer van. Prihvatila je. Bilo je to 1. prosinca 2004., i to je bio naš dan. Te smo se večeri prvi put i poljubili, u njenom stanu. Ne znam jesam li ikad osjetio takvu sreću do tada. Mislio sam da su sve one priče o leptirićima u trbuhu samo isprazne fraze, ali te sam se večeri osjećao baš tako. Zaljubljen preko ušiju. Prohodali smo', piše u svojoj knjizi Luka o počecima njihove veze.

pogledajte kako im je

[FOTO] Zasluženi odmor: Luka i Vanja Modrić uživaju na jahti u omiljenom ljetovalištu svjetskog jet-seta

Pogledaj galeriju