TIFFANY TRUMP

Najmlađa Trumpova kći konačno osvanula u javnosti, no da će postati viralni hit, nije ni sanjala

22.11.2018 u 11:24

Bionic
Reading

S drugom suprugom Marlom Maples američki predsjednik Donald Trump dobio je drugu kćer, Tiffany Trump, koju javnost i ne viđa pretjerano jer s majkom živi u Kaliforniji. No američki Dan zahvalnosti idealna je prilika da se cijela obitelj okupi, pa da na Floridu stigne i sama Tiffany, koja će ove godine taj praznik itekako dobro zapamtiti

U Americi kreću posljednje pripreme za njihov Thanksgiving Day, odnosno Dan zahvalnosti, što znači da se gotovo sve obitelji, pa tako i ona američkog predsjednika Donalda Trumpa, trude okupiti kako bi zajedno mogli ispeći puricu i uživati u druženju. Trumpovi će i ovaj Dan zahvalnosti provesti u svom odmaralištu na Floridi, resortu Mar-a-Lago, gdje će se okupiti njihova mnogobrojna obitelj.

Put Floride je krenula i najmlađa Trumpova kći Tiffany, koju baš i nemamo prilike često vidjeti jer s majkom Marlom Maples živi u Kaliforniji. Tiffany je snimljena kako sa starijom polusestrom Ivankom Trump hoda prema predsjedničkom avionu Air Force One, kojim su svi krenuli na odmor.

Kako je to već dobro poznato, sve povezano s obitelji Trump dodatno se secira, pa su tako i fotografije Tiffany Trump ubrzo postale viralni hit, a sve zbog jedne stvari.

Naime, silom se trudila dotjerati kako bi na fotografijama izgledala što bolje, pa je odabrala ružičasti kaputić s dvorednim kopčanjem, a pogled sakrila iza sunčanih naočala. No jedna stvar joj je promakla - s potplata svojih cipela zaboravila je skinuti cijenu.

  • +6
Tiffany Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naravno da je taj detalj odmah uočen, a Twitter se užario zbog šala na račun sirote Tiffany Trump, no cijena s potplata još uvijek nije otkrivena.