I DALJE IZBJEGAVA JAVNOST

Nitko je nije vidio 22 dana: Cijela obitelj Trump otputovala u Camp David, no ne i Melania

02.06.2018 u 12:10

Bionic
Reading

Na vikend u predsjedničku rezidenciju za odmor u Marylandu, službenim su helikopterom Marine One otputovali američki predsjednik Donald Trump sa svoje troje djece, a ono što su svi primjetili je da je i ovog puta izostala prva dama. Melania Trump u javnosti nije viđena već tri tjedna, otkako je podvrgnuta operativnom zahvatu na bubrezima

U petak 1. lipnja američki predsjednik Donald Trump otputovao je iz Bijele kuće u Camp David, predsjedničku rezidenciju za odmor, koja se nalazi u Marylandu. S njim su na vikend krenula i njegova djeca - Donald Trump Jr, Ivanka Trump sa suprugom Jaredom Kushnerom, kao i Tiffany Trump, a svi oni snimljeni su prilikom ulaska u službeni predsjednički helikopter Marine One.

  • +6
Obitelj Trump napustila Bijelu kuću Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, ono što je svima 'zapelo za oko', ponovni je izostanak američke prve dame, Melanije Trump, koju nakon operativnog zahvata na bubrezima, nitko nije vidio već puna 22 dana.

Da se neće pridružiti obitelji na putu, objavili su netom prije puta iz Bijele kuće. To ponovno povlači bezbroj pitanja, ali i teorije zavjere. Svi se pitaju što se točno događa da se Melania Trump još uvijek nije pojavila u javnosti, budući da, prema riječima stručnjaka, zahvat embolizacije na bubrezima sasvim je rutinski postupak i oporavak je kratak.

'Vidim da mediji rade prekovremeno spekulirajući o tome gdje sam i što radim', napisala je na Twitteru. 'Budite mirni, ovdje sam u @BijelojKući sa svojom obitelji, osjećam se sjajno & naporno radim za dobrobit djece i američkog naroda', stoji u objavi.