TIFFANY TRUMP

Tajna služba prati je u stopu, no Trumpovu 'zaboravljenu kćer' to ne smeta da vidno alkoholizirana tulumari

06.07.2018 u 12:49

Bionic
Reading

Američki predsjednik Donald Trump svojim je postupcima odavno pokazao koliko je privržen, odnosno nije, svojoj mlađoj kćeri Tiffany Trump, koju je dobio u braku s Marlom Maples. Iako zbog svog prezimena i krvnog srodstva Tiffany, kao i njezina polubraća i polusestre, ima stalnu pratnju tajne službe, oni joj niti najmanje ne smetaju da se dobro zabavlja

U popularnom američkom ljetovalištu Hamptons ovogodišnji Dan nezavisnosti proslavila je i kći aktualnog predsjednika Donalda Trumpa, Tiffany Trump. Iako je se rijetko može vidjeti na javnim događanjima, za razliku od starije polusestre Ivanke Trump, Tiffany također, gdje god da ide, ima pratnju tajne službe.

Tiffany Trump u Hamptonsu Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Tako su i ovih dana, za vrijeme boravka u Hamptonsu, uz nju bili pripadnici tajne službe koji su pazili na njezinu sigurnost. No to ne znači da su joj 'gledali u čašu' i rekli kada je dosta alkohola.

U videu, na Instagram Storyju jednog njezinog prijatelja, Tiffany je vidljivo alkoholizirana, jer dok pleše, jedva stoji na nogama, a potom se grli i pleše s prijateljicom. Hoće li joj otac prigovoriti zbog takvog ponašanja te hoće li biti kakvih sankcija, doznat će se, vjerujemo, uskoro.

😝 @tiffanytrump

Objavu dijeli Chris Allam (@chris_allam_)