LAJKOM SVE REKLA

Trumpova zaboravljena kći dala do znanja što misli o očevoj politici i izazvala burne reakcije

27.03.2018 u 19:16

Bionic
Reading

Proteklog vikenda svjedočili smo povijesnom prosvjedu ‘Hod za naš život’ koji su organizirali američki učenici boreći se protiv vatrenog oružja, a akciju su podržala i brojna poznata lica. Iako je predsjednik Trump ostao suzdržan oko ove teme, njegova najmlađa kći Tiffany Trump putem društvenih mreža jasno je dala do znanja na čijoj je strani

Nakon što je sredinom veljače ove godine 17 učenika stradalo u pucnjavi u Parklandu na Floridi, mladi ljudi diljem Amerike odlučili su udružiti snage i mjesec dana nakon organizirali povijesni prosvjed pod nazivom ‘Hod za naš život’. S jasnom porukom kako se bore protiv vatrenog oružja u školama i na ulicama, te željom za što manje nasilja, organiziranom prosvjedu pridružili su se i brojni poznati iz Hollywooda.

Za to vrijeme predsjednik Donald Trump nije se previše obazirao na demonstracije već je na Floridi igrao golf i uživao u svom odmoru.

  • +3
Tiffany Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, aktualno pitanje koje brine Ameriku ipak nije ignorirala njegova mlađa kći Tiffany koja se uvijek nekako drži po strani te nije previše uključena u očevu politiku i biznis poput ostale polubraće i polusestre Ivanke. 24-godišnjakinja je jednim potezom pokazala kako podupire prosvjednike te ‘lajkala’ objavu na društvenim mrežama koja nije prošla nezamijećeno.

Njezin stav naišao je na pohvale javnosti i korisnike društvenih mreža.

‘Bravo za Tiffany, ne mora slijepo slijediti svoje roditelje. Neka ona bude promjena’, ‘Oduvijek sam znao, Tiffany je jedina članica obitelji Trump koju volimo i poštujemo’, neki su od komentara oduševljenih korisnika koji su pohvalili ovaj potez Trumpove kćeri.

No, bilo je i onih koje je ovaj čin itekako nasmijao i dao inspiraciju za neslane šale. ‘Pretpostavljam da je Tiffany pobjegla iz podruma i od vojske koja je čuva te pronašla neki wifi’, napisao je pak jedan korisnik.

Inače prva dama Melania Trump već je osudila nasilje među mladima, a pogotovo korištenje vatrenog oružja, kada je krajem veljače održala službeni govor unutar Bijele kuće. 'Ugodno sam iznenađena svom djecom koja su hrabro istupila i kazala koji su problemi kako bi potaknuli neke promjene u zemlji. Oni su budućnost i zaslužuju da ih se čuje. Mi odrasli moramo preuzeti odgovornost i pomoći našoj djeci da prikažu s kojim se problemima danas susreću. To znači poticanje pozitivnih navika društvenim mrežama i tehnologijom koja nam je na raspolaganju', kazala je tada Melania.