BRADLEY COOPER I IRINA SHAYK

Pogledi ih odaju: Najljepši holivudski par ne krije zaljubljenost

31.01.2018 u 11:18

Bionic
Reading

Glumačka zvijezda Bradley Cooper i njegova partnerica Irina Shayk s kojom je prošle godine dobio kćerkicu Leu de Seine ne kriju zaljubljenost

Njihova ljubav rasplamsala se nakon što su se oboje razočarali u bivšim partnerima. Irina je prije Coopera bila u dugogodišnjoj vezi s najpoznatijim nogometašem na svijetu Cristianom Ronaldom, dok je Cooper prije nje bio u vezi s britanskom manekenkom Suki Waterhouse

Iako svoj privatni život pokušavaju držati podalje od medija, Irina Shayk i Bradley Cooper nekada jednostavno ne mogu pobjeći paparazzima koji ih u stopu prate, a pogotovo otkako su u travnju prošle godine postali roditelji djevojčice Lee de Seine.

  • +14
Irina Shayk i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovih dana viđeni su pri izlasku iz javne gradske garaže u Los Angelesu, kada jednostavno nisu mogli sakriti koliko su još uvijek zaljubljeni.

Atraktivna Irina nije skidala pogled sa svog dragog koji ju je cijelo vrijeme nježno držao za ruku. Kao i uvijek 32-godišnja manekenka bila je dotjerana, a u ležernoj haljini cvjetnog uzorka i Chanel natikačama te opuštenoj punđi izgledala je sjajno. Njezin partner koji većinu svog slobodnog vremena voli provesti u sportskoj odjeći i ovoga puta opredijelio se za ležeran sportski look.

  • +22
Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije nekoliko dana par je viđen tijekom obiteljskog izleta na plaži u Malibuu, kada su pokazali kako se snalaze u roditeljskoj ulozi.