dan za plažu

Obiteljska idila Bradleya Coopera i Irine Shayk s devetomjesečnom kćerkicom

26.01.2018 u 10:55

Bionic
Reading

Holivudski par ovih je dana nakon dugo vremena pokazao kako za njih izgleda obiteljski odmor i koliko uživaju u roditeljskoj ulozi od kada su u travnju dobili kćerkicu Leu de Seine

Ruski supermodel Irina Shayk i glumačka zvijezda Bradley Cooper prije devet mjeseci postali su ponosni roditelji malene djevojčice koju su mnogi brzo nakon toga prozvali i najljepšim djetetom Hollywooda.

Iako smo ih od tada rijetko mogli vidjeti na okupu, a malenu Leu de Seine pokušavali su sakriti od uvijek znatiželjnih pogleda novinara ovih dana nisu se uspjeli sakriti paparazzi fotografima koji su ih uslikali tijekom obiteljskog izleta na Sunset Beachu u Los Angelesu.

  • +22
Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U opuštenim izdanjima i vidno dobro raspoloženi i Bradley i Irina nisu krili koliko uživaju u roditeljskoj ulozi, a plavokosa djevojčica djelovala je vrlo zaigrano.

Brižan tata nije ispuštao kćerkicu iz vida te je pokazao kako se izvrsno snalazi s pelenama, ali i hranjenjem svoje mezimice. Zgodna manekenka s ponosom je promatrala svog dugogodišnjeg partnera, a potom se lijepa obitelj nakon nekoliko sati provedenih na suncu i uz ocean uputila kući.

Stasiti 43-godišnjak pobrinuo se za Leu, dok je Irina spremila sve dječje igračke te je i u ovakvom casual stajlingu izgledala senzacionalno.

  • +7
Bradley Cooper i Irina Shayk u šetnji s kćerkicom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nosila je kombinaciju tamnoplavog laganog kardigana i tajice te čizme i torbu trenutno vrlo popularne boje konjaka.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia