SPEKTAKL U ZAGREBU

Najljepši dar uoči Dana žena: Arena je u glas pjevala najveće hitove Nine Badrić

07.03.2020 u 22:22

Bionic
Reading

Dugoočekivani koncert Nine Badrić u zagrebačkoj Areni razgalio je srca njezinih fanova koji su s popularnom glazbenicom skupa pjevali njezine najveće hitove

Najavljeni Ninin nastup željno su iščekivali njezini brojni obožavatelji koje je oduševila svojim dobro poznatim pjesmama nagradivši ih spektakularnim koncertom koji će još dugo pamtiti.

Nakon rasprodanih dvorana u najvećoj dvorani rodnog grada uoči Dana žena Nina Badrić svojim je fanovima priuštila nezaboravan doživljaj uz vrsne glazbenike i plesače. 

  • +21
Zagreb: Koncert Nine Badrić u Areni Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Popularna Zagrepčanka, vlasnica velikih hitova poput 'Čarobno jutro', 'Dodiri od stakla', 'Da se opet tebi vratim' ili 'Moje oči pune ljubavi', nije se štedjela na sceni.

'To će biti presjek moje karijere od 90-ih i početaka s pjesmom 'Ja sam vlak', koju sam pjevala s Emilijom Kokić, pa do danas. Odsvirat ćemo sve one pjesme za koje znam da ih publika voli i da joj puno znače', najavila je u intervjuu za tportal Nina svoj koncert u Areni.

Nina je u istom intervjuu otkrila i kako svim srcem uživa u live svirkama te da je to uvijek poseban doživljaj.

'Volim svagdje nastupati i veliki sam radnik. Nije mi teško ni putovati ni pjevati dan za danom jer me raduju i pjevanje i druženje s publikom', rekla je.