I DANAS JE POPULARAN

Prošlo je 25 godina od hita 'Ja sam vlak': S Ninom Badrić otpjevala ga je Emilija Kokić i otkrila nam kako je nastao

25.02.2020 u 06:48

Bionic
Reading

U vrijeme 'dancemanije', 1995. godine, nastala je ultimativna uspješnica koja se i danas rado sluša. Tvorci pjesme 'Ja sam vlak' su Stevo Cvikić i Miro Buljan, a svojim vokalima su je obojale Nina Badrić i Emilija Kokić. Veliki hit iz devedesetih skupa će izvesti i na Nininom skorašnjem koncertu u zagrebačkoj Areni 7. ožujka. Emilija Kokić se za tportal s puno sjete i nostalgije prisjetila vremena u kojem su ga izvodile

'Nina je bila na početku karijere kad smo se upoznale. Pjevala je prateće vokale mnogim izvođačima, pa i meni na prvom, solističkom albumu, kada smo se počele družiti i kad smo se zbližile. Odmah mi se svidjela ta njezina šašavost. Pozvala sam je da mi bude gost na pjesmi za koju sam procijenila da bi nam super pasala', ispričala nam je Emilija Kokić.

No pjesmu nisu odmah objeručke prihvatile.

'Nekoliko puta smo odbijale tekst dok nam nije sjela prava verzija. Čak smo nas dvije pokušale same napisati nešto. Možete si misliti kako je to izgledalo! Stalno smo se smijale i nije nam išlo, no onda je Stevo Cvikić donio zadnju, finalnu verziju i bile smo zavdovoljne', ispričala nam je Emilija Kokić. Za razdoblje nastajanja pjesme vežu je, kazala je, mladost, ludost, lijepa vremena, kreativnost...

Izvor: Društvene mreže

'Ta pjesma je pomogla Nini u karijeri jer je ubrzo postala veliki hit. Kad je bila katapultirana, snimile smo i videospot i nevjerojatno je koliko smo nastupa imale zajedno. Putovanja i nastupi su nas zbližili, pa naše druženje danas ima lijepu povijest', ističe Emilija. Zadnji put su svoj veliki hit izvele 2016. na Novoj TV u emisiji 'Petak s Petkom'. Nina pjesmu 'Ja sam vlak' i dalje rado pjeva na svojim nastupima. Nedavno je najavljujući koncert u zagrebačkoj Areni izvela akustičnu verziju. Kakvu su nam Nina i njezina gošća pripremile za 7. ožujka, ostavile su za iznenađenje.

Emilija je otkrila kako se tek spremaju za probe. 'Ne znam još što ću odjenuti, jedino znam što će ona pa ćemo se nekako stilski uskladiti', rekla je.

Izvor: Društvene mreže