PALI LAMPICE, PUŠTAJ 'ZVONČIĆE'

'Najljepše doba godine' i službeno može početi: Mariah Carey našalila se na svoj račun i pustila svoj bezvremenski hit

02.11.2020 u 13:42

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Mariah Carey, koju su obožavatelji proglasili 'Kraljicom Božića', objavila je u nedjelju video blagdanske tematike s kojim poručuje da je vrijeme za 'službeno najljepše doba godine'

U kratkom isječku kojega je Carey objavila na Instagramu nakon Noći vještica, kroz njenu se kuću probija jeziva spodoba. Otvaranjem vrata, prikrivenih debelim slojem paučine, vodi nas u sobu već ukrašenu božićnom tematikom u kojoj se nalazi i pedesetogodišnja pjevačica.

Carey sjedi ispred svjetlucavog božićnog drvca, odjevena u prigodnu pidžamu, i nakon pogleda na ručni sat širokog osmijeha i s veseljem poručuje: 'Vrijeme je'.

Uz zvuk zvonca i početne taktove njezinog ogromnog hita 'All I Want for Christmas Is You' Carey se baca van iz kadra skokom u 'snijeg', a pred gledateljima se potom pojavljuje poruka: 'Vrijeme je! (Ali prvo obilježimo Dan zahvalnosti.)'

View this post on Instagram

Guess what? ❄️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Među brojnim obožavateljima koji nisu skrivali uzbuđenje zbog približavanja zimskih blagdana našla se i pjevačica Jennifer Hudson koja je kolegici poručila da nema potrebe čekati i da ona s božićnom glazbom započinje već danas.

Nedavnom je objavom na Instagramu 'Kraljica Božića' svoje obožavatelje potaknula na nagađanja o mogućoj božićnoj suradnji.

Na fotografiji koju je objavila, u prvom planu nalaze se tri stolca, prema svemu sudeći sa snimanja glazbenog spota. Na poleđini stolca u sredini nalaze se inicijali 'MC', dok su na ostalim stolcima inicijali 'AG' i 'JH'. Objavu je slavna pjevačica komentirala emojijem božićnog drvca.

View this post on Instagram

🎄

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Prema mišljenjima Mariahinih obožavatelja, koji su je zasuli kometarima, inicijali 'AG' i 'JH' pripadaju Ariani Grande i Jennifer Hudson.

U kolovozu je Apple najavio blagdanski specijal 'Mariah Carey's Magical Christmas Special' na svom streaming servisu, u kojem bi se trebalo pojaviti više gostiju iznenađenja.

  • +13
Mariah Carey Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia