MNOGI ĆE SE IZNENADITI

Na vrhuncu slave napustila je Hrvatsku, a Tatjana Cameron Tajči sada je otkrila pravi razlog takve odluke

28.09.2021 u 21:45

Bionic
Reading

Dvije godine nakon velikoga glazbenog uspjeha Tatjana Cameron Tajči s 21. godinom odlučila je napustiti domaću estradu, otići na drugi kontinet i krenuti od nule. Gotovo trideset godina kasnije pjevačica je o svojoj odluci iskreno progovorila u emisiji 'U svom filmu ' Tončice Čeljuske

'Ja sam imala dosta teških, emotivnih stvari koje sam prošla i prije nego što mi se dogodila ta slava, koje jednostavno nisam iscijelila, čak niti imala sposobnost procesirati ih da bih se onda s time mogla na jedan zdravi način nositi', priznala je Tajči Tončici Čeljuski dodavši kako ju je tadašnji menadžer Zrinko Tutić na sve načine pokušao odgovoriti od odluke o prekidu karijere i životu u Americi.

Kako otkriva, odluku je donijela kada je shvatila da ne zna na koji način funkcionirati. Nesposobnost da bude zdrava emotivno, mentalno, duhovno, a i fizički, kako kaže, učinili su svoje.

  • +4
Tatjana Cameron Tajči Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Eli Greiss

'Mi nismo tada govorili niti o mentalnom zdravlju, niti o depresiji, niti o anksioznostima, niti o poremećajima u prehrani. Nikad. Sve je bilo: 'Lijena si' ili 'Daj se malo trgni', 'Kaj ti fali?', 'Pogledaj kaj sve imaš', 'Kako možeš biti nezahvalna' , što zapravo onda još više hrani depresiju i anksioznost. U jednom trenutku ja sam čak poželjela da to sve prestane, da zaspem i da to sve nestane. U tom trenutku čak sam imala i ozbiljnije suicidalne misli. I u tom trenutku sam jednostavno znala da moram, da ću ili spasiti svoj život - ili neću biti više. Ili ću otići u drogu, ne znam kakva ponašanja. Ili ću se skroz izgubiti', prisjetila se Tajči.