slatke uspomene

Tatjana Cameron Tajči proslavila rođendan najstarijeg sina i pokazala svoje do sad neviđene fotografije iz prošlosti

17.09.2021 u 10:58

Bionic
Reading

Bez obzira na svoju zvjezdanu prošlost, trojica njezinih sinova su, reći će pjevačica, zapravo njezin najveći uspjeh. Jedan od njih, onaj kojeg je Tatjana Cameron Tajči prvog rodila u braku sa svojim pokojnim suprugom Matthewom, napunio je 21. godinu

'Od tada do danas postoji 21 godina, bezbroj trenutaka ljubavi, sreće, smijeha i čiste magije, milijuni zagrljaja i tisuće uspavanki. Bilo je tu suza i boli i oproštaja i boli u srcu i utješnih, iscjeljujućih poljubaca', napisala Tatjana Cameron Tajči u svojoj zadnjoj objavi u kojoj je sinu Danteu čestitala rođendan.

Osim prizora sa svojim najstarijim sinom, nekadašnja pop zvijezda pokazala je i do sad javnosti nepoznate fotografije iz prošlosti sa svojim prvorođencem.

Uz Dantea, ima i sinove Evana i Blaisea. Sva trojica obožavaju Hrvatsku i uvijek se vesele dobroj hrani, baki, moru. 'Jednog dana, kad budem imao obitelj i djecu, pokazat ću im predivne plaže i mjesta gdje je odrasla moja mama. To su najljepše plaže na kojima sam ikad bio, a bio sam na mnogo američkih plaža. Ne mogu se usporediti s hrvatskima', ranije je ispričao Dante za InMagazin.

Inače, Dante koji studira Virtual and Immersive Reality na Savannah College of Art and Design je dizajnirao i ilustrirao omot za maminu knjigu '(ne)Slomljena' koju je Tatjana Cameron Tajči objavila u siječnju.

  • +4
Tatjana Cameron Tajči Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Eli Greiss

'Osamnaestogodišnji Evan je prva godina arhitekture na istom koledžu i nedavno je dizajnirao i lansirao Smile Inverted kapuljače da bi promovirao mentalno i emotivno zdravlje (evanamadeus.com). Blais (15) je drugi razred srednje i bavi se sviranjem u školskom orkestru, montažom i filmom. I on mi, kad stigne, pomogne izmontirati neki video', otkrila je Tajči za tportal.

KONCERT NA GRIPAMA

Mia Dimšić prvi puta nastupila u Splitu i oduševila publiku u kojoj se našao i gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara

Pogledaj galeriju