dirljive riječi

Tatjana Cameron Tajči posvetila emotivnu objavu preminulom suprugu na njegov rođendan

24.09.2021 u 14:40

Bionic
Reading

Omiljena zvijezda devedesetih u studenom 2017. ostala je bez voljenog Matthewa koji je izgubio je bitku s opakom bolešću. Da je živ proslavio bi 51. rođendan, a Tatjana Cameron Tajči tom je prigodom posvetila nježne riječi koje su dirnule mnoge

'Matthew bi danas imao 51 godinu. Bio je hrabar, pustolovan, smiješan, brižan, pun ljubavi, ljubazan, uvijek je mislio na druge, a povrh svega bio je najveći tata na svijetu. Volio je povezivati ​​ljude, organizirati turneje po udaljenim malim gradovima diljem Amerike. Stoga je potpuno normalno što smo na današnji dan bili u Anacondi u Montani gdje sutra započinjemo našu koncertnu turneju. I da smo svratili u Wall Drug, SD (volio ga je i posjetili smo ga nekoliko puta na našim turnejama)', piše u svojoj poduljoj objavi Tatjana Cameron Tajči.

Dodala je kako su ona, njezina sestra Sanja s kojom nastupa i ostatak benda jeli u tamošnjem meksičkom restoranu budući da je njezinom Matthewu meksička hrana bila omiljena te da su u tom restoranu sreli prijatelja njezine sestre iz Hrvatske. 'To je magija, to je sinkronicitet, to je božanska orkestracija i definitivno način da se Matthewova duša pokaže i da nam namigne, da je sve baš kako mora biti - čak i kad to ne možemo shvatiti. Dan njegovog rođenja slavim s dubokom zahvalnošću. Zahvalan sam na toliko toga što je dao meni, našoj djeci, prijateljima i strancima', poručila je pjevačica.

Inače, Tajči je prije nekoliko godina priznala da su jedno vrijeme ona i suprug bili i razdvojeni, nisu bili sigurni bi li se razveli, ali su si odlučili dati priliku. Dugo su išli su kod bračnog terapeuta. Kad joj je suprug preminuo, izjavila je pjevačica, ostavio je obitelj u 'dobrom emotivnom mjestu' i poručio im je da moraju živjeti dalje i koncentrirati se na ljubav i radost.

  • +4
Tatjana Cameron Tajči Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Eli Greiss

Dvije godine nakon prerane smrti supruga, ljubav je pronašla s američkim glazbenikom Davidom Langleyem.

'Ljubav je pokretač svega. Životna energija. Odluka. Ne samo imenica nego i glagol (ljubiti). Akcija. Svi naši postupci i odluke ovise o tome da li nas u životnim situacijama vode ljubav ili strah. David se pojavio u trenutku kad sam bila potpuno spremna biti sama i posvetiti se djeci. Radili smo zajedno i uvijek bi me nasmijao nekom šalom, razumije emotivnu bol, i zna me slušati s puno pažnje i podrške. Kad sam osjetila da mi ljubav, koju sam osjećala kroz naša druženja, pomaže da iscijelim, da sam zdravija u duhu i da se takva mogu bolje i prisutnije posvetiti svojim sinovima, pustila sam joj se', rekla je u razgovoru za tportal.

KONCERT NA GRIPAMA

Mia Dimšić prvi puta nastupila u Splitu i oduševila publiku u kojoj se našao i gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara

Pogledaj galeriju