JESENSKA SHEMA

Na 'Ružu' i 'Laru' HTV odgovara s 'Volim Hrvatsku'

Mirko Fodor

Mirko Fodor

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Neja Markičević

HTV je predstavio jesensku shemu kojom će se pokušati vratiti na čelnu poziciju, piše Jutarnji list

Glavnim adutima RTL-a i Nove TVdrugoj sezoni sapunica 'Ruža vjetrova' i 'Larin izbor', HTV će u jesen pokušati konkurirati novim televizijskim spektaklom, emisijom 'Volim Hrvatsku', saznaje Jutarnji list

Riječ je o domaćoj inačici nizozemskog šou kviza u kojemu će dva suprotstavljena tima poznatih natjecatelja odgovarati na pitanja o Hrvatskoj. Voditelj će biti Mirko Fodor, predvodnici timova natjecatelja Rene Bitorajac i Goran Navojec, a znanje o Hrvatskoj moći ćete pratiti subotom navečer.

Osim 'Volim Hrvatsku' najesen se standardno vraća 'Ples sa zvijezdama' te šou Miroslava Škore Pjevaj moju pjesmu'. Informativni program bi trebao lansirati novi vanjskopolitički i unutarnjppolitički magazin, a družit ćemo se i s Danielom Trbović u trećoj sezoni '8. kata'. Ostaje i 'Sve u 7', ciklusi hrvatskog i europskog filma te dokumentarci po izboru Đele Hadžiselimovića.

Najgledanija serija HTV-a, 'Stipe u gostima', zabavljat će nas i u jesen, a pridružit će joj se nova serija 'Počivali u miru', Kristijana Milića i Gorana Rukavine. Dolazi nam i nova dramska serija s humorističnim elementima 'Subotom uvečer, nedjeljom ujutro', redatelja Predraga Ličine u kojoj glume Iva Mihalić, Ksenija Marinković, Ivo Gregurević, Mirna Medaković i drugi.

'Jačamo vikend program – petak, subotu i nedjelju. Hrvatska televizija naručila je pet domaćih serija od kojih su tri predviđene za emitiranje već u jesenskoj shemi', rekao je Bruno Kovačević za Jutarnji list


Nizozemska verzija šoua izgleda ovako:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!