SKINULA GA S GRBAČE

Na leđima Victorije Beckham nema više tetovaže posvećene suprugu Davidu

11.12.2018 u 18:23

Bionic
Reading

Bračni par Beckham poznat je po brojnim tetovažama koje krase njihova tijela, no bivša spajsica broji i sve više tetovaža zbog kojih se danas srami i koje laserskim tretmanima pokušava ukloniti. Posljednja u nizu je ona s vrata koju je posvetila suprugu Davidu

Napis na hebrejskom 'Pripadam svom voljenom, a moj voljeni pripada meni' Victoria je nekada ponosno isticala na svom vratu, no tetovaža posvećena suprugu Davidu jedna je iz zbirke onih kojih se Victorija posljednjih godina srami.

Nakon niza laserskih tretmana, s kojima je Victorija navodno započela još 2015. godine, na leđima joj je hebrejski napis ostao samo u blijedim tragovima.

Bivša spajsica, a danas uspješna modna dizajnerica, leđa bez tetovaže je pokazala u ponedjeljak na dodjelama nagrada British Fashion Awards.

Nominirana u prestižnoj kategoriji 'Najbolji dizajner ženske mode', Victorija je na svečanost dodjele došla u minimalističkoj haljini zanimljivih naramenica i golih leđa, koju je sama dizajnirala.

Društvo na crvenom tepihu Royal Albert Halla Victriji su pravili David i 19-godišnji sin Brooklyn, no unatoč snažnoj podršci obitelji, nagrada u kategoriji 'Najbolji dizajner ženske mode' joj je izmaknula.

Iako za tetovažu posvećenu Davidu više nema mjesta na njezinom vratu, Victorija je izgledala vrlo zadovoljno u društvu supruga, a odlazeći na ekskluzivnu zabavu nakon svečanosti dodjele, par se držao za ruke.

Hebrejski napis nije jedina tetovaža koju je Victoria uklonila u posljednje vrijeme, pa su s njenih ručnih zglobova već prije nestali datum obnove njihovih vjenčanih zavjeta i latinski napis 'opet iz početka' kojega je tetovirala kad se obitelj Beckham 2007. godine, zbog Davidovog angažmana u nogometnom klubu LA Galaxy, odselila u SAD.

Iako bi se moglo pomisliti da se Victorija svojih tetovaža vezanih uz supruga Davida počela stidjeti zbog njegove ljubavne afere, prema izvoru bliskom paru neugodnost je počela osjećati 2015. godine, vjerojatno jer su joj postale neugledne i upadljive.

No kako su primijetili u Daily Mailu, iznenađuje da se tako olako riješila onih koje su joj u prošlosti imale tako sentimentalno značenje.

  • +14
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.