SVE ZBOG POLJUPCA

Zbog ove je fotografije David Beckham izazvao žestoke polemike, a nije mu ni prvi put

29.11.2018 u 12:46

Bionic
Reading

Vjerojatno nevin čin iskazivanja ljubavi između oca i kćeri objavljen na Instagramu izazvao je burne rasprave oko toga je li to 'normalan' odnos ili nije. Spornu fotografiju na svom je Instagram profilu objavio slavni David Beckham, vjerojatno ni ne sluteći kakvu će buru pokrenuti

Bračni par Beckham jedan je od najpoznatijih celebrity parova na svijetu, a o njihovom životu, kao i članovima obitelji, često se raspravlja. Sve što rade gleda se pod povećalom, stoga i ne čudi da je posljednja fotografija koju je David Beckham objavio na svom Instagram profilu izazvala žustre polemike.

Naime, nekadašnji nogometaš objavio je fotografiju na kojoj u usta ljubi svoje najmlađe dijete - sedmogodišnju kćerkicu Harper Seven, a uz nju je napisao: 'Božić nam stiže, idemo na klizanje.' U svega nekoliko sati, fotografija je prikupila više od 2 milijuna lajkova, ali i mnogobrojne negativne komentare, budući da mnogi smatraju kako je sasvim neprimjereno da otac svoju kćer ljubi u usta.

No, to nije prvi puta da je ovakvom fotografijom 43-godišnji David Beckham uzburkao javnost. Napravio je to i u lipnju 2017. godine, objavivši sličnu fotografiju, a za njim se povela i njegova supruga, Victoria Beckham i fotografiju na kojoj ljubi Harper u usta objavila povodom njezina 5. rođendana.

View this post on Instagram

Kiss for Daddy ❤️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Za neke sladak i intiman trenutak ljubavi oca i kćeri, drugima ima sasvim drugu konotaciju. Bilo kako bilo Beckhamovi su i ovoga puta uspjeli u nemogućem - za novih pet minuta slave na njihov se račun zasigurno slilo mnogo više milijuna.

  • +6
Harper Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.