trenuci za pamćenje

[FOTO] Ukrao mu omiljenu četkicu za zube: Kad vidite ove prizore Luke Modrića s preslatkim Ivanom Kovačićem rastopit ćete se

17.12.2022 u 20:17

Bionic
Reading

Vatreni su ponovno ujedinili cijelu zemlju pobjedivši Maroko i drugi put osvojivši brončanu medalju na najvećem nogometnom natjecanju na svijetu, a Luka Modrić odigrao je posljednju utakmicu za Hrvatsku na svjetskim prvenstvima. Za njega je bila posebno emotivna, a sve je raznježio sa svojom djecom i sinčićem Matea Kovačića

Fotografije slavlja Vatrenih nakon pobjede nad Marokom obišle su svijet, a najveću pozornost su ukrali su neodoljivi trenuci igrača s njihovom djecom.

Tati Mateu Kovačiću na nogometnom terenu potrčao je dvogodišnji sinčić Ivan. Presretni nogometaš ga je izljubio, a posebno dirljiv prizor bio je kad mu je prišao Luka Modrić, inače krsni kum mališnu i godinama bliski Kovačićev prijatelj. Nakon utakmice Hrvatske s Brazilom dječak se nije odvajao od četkice za zube, a i ovog puta ju je čvrstao stiskao u ručici. Njegov kum mu ju je u jednom trenutku uzeo četkicu, a mali Ivan mu je pokušao uzeti je.

Nakon toga, mali Ivan je i ovog puta napravio pravi show na terenu bezbrižno i veselo trčkaravši te je još jednom osvojio brojna srca. Inače, nasljednik Kovačićevih u listopadu je navršio dvije godine, a njegova mama Izabel Kovačić ponosno se pohvalila s čak dvije torte.

  • +34
Vatreni slave s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

BRONCA ZLATNOG SJAJA

Dirljiv prizor s tribina: Luka Modrić nakon pobjede pohitao u očev zagrljaj

Pogledaj galeriju