S OBITELJI JE NAJLJEPŠE

Mateo Kovačić pokazao kako izgleda njegov dan iz snova - i dok mu neki zavide, drugi mu zamjeraju

07.02.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Nakon nekoliko tjedana izbivanja s društvenih mreža naš nogometaš Mateo Kovačić novom je objavom izazvao pravu buru komentara i to ne samo pozitivnih

'Dan u Londonu s mojim najdražima', napisao je u najnovijoj objavi nogometaš kluba Chelsea, ali i hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić i pored toga stavio emotikon srca.

Uz objavu stavio je i šest fotografija na kojima su on i supruga mu Izabel Kovačić, kao i njihov maleni nasljednik Ivan sa svojom prijateljicom. Kao i uvijek, modno usklađeni i dotjerani, Kovačići su pozirali na ulicama Londona, a nogometaš Barcelone Marcos Alonso odmah ih je usporedio s likovima iz hit serije 'Peaky Blinders'.

Sudeći po tagu, s njima su se nezaboravno proveli njihovi dragi prijatelji, kojima je Mateo Kovačić ujedno i vjenčani kum, Sara i Marin Miletić, koji su u London stigli sa svojom djevojčicom.

Iako je bilo pregršt komplimenata i lijepih komentara, ispod objave javio se i velik broj navijača Chelsea koji su prozvali Matea Kovačića i izravno mu rekli kako laže da je ozlijeđen, na što se naš nogometaš nije obazirao.

  • +2
Izabel i Mateo Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Inače, otkako je potpisao za Chelsea, obitelj Kovačić živi na dvije adrese - između Londona i Zagreba, gdje u strogom centru imaju stan i gdje Izabel vodi svoj brend Lunilou.