GEORGINA RODRIGUEZ

Može li biti više seksi? Novi video Ronaldove zaručnice pogledalo više od 4 milijuna ljudi

11.02.2021 u 15:35

Bionic
Reading

Ponajviše zahvaljujući svojoj vezi s najpoznatijim i najboljim nogometašem današnjice, ali i svom dobrom izgledu, Georgina Rodriguez potpisuje sve više unosnih ugovora. Sve je više modnih kuća koje žele da upravo ona bude njihovo zaštitno lice, zbog čega je i sama počela birati, a posljednja kampanja koju je snimila je za talijanski brend kupaćih kostima

Možemo samo pretpostavljati koje cifre Georgina Rodriguez, zaručnica Cristiana Ronalda i majka njegove kćerkice Martine Alane, traži od raznih modnih kuća i brendova koji žele upravo nju da bude njihovo zaštitno lice. A sudeći po njezinom Instagram profilu može se zaključiti kako sada već može i birati na što će ili neće pristati.

Tako nije odbila ni talijanski brend kupaćih kostima F**K, čije je zaštitno lice postala, a video koji je snimila za kampanju, a koji je objavila na svom Instagram profilu, u manje od 24 sata pogledalo je više od 4 milijuna ljudi.

Seksi Georgina u njemu pozira u atraktivnom monokiniju, koji se na službenim stranicama brenda nalazi pod imenom Monokini Desert, dolazi u tri veličine - S, M i L - i može se naručiti za cijenu od 99 eura (748 kuna).

Čelnici tog brenda donijeli su odličnu poslovnu ponudu, budući da Georginu Rodriguez na Instagramu prati čak 23,5 milijuna ljudi iz cijelog svijeta, što automatski povlači za sobom i povećanje prodaje njihovih kupaćih kostima, koji su izrazito trendi.

  • +5
Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia