NE ZAMARA SE NIČIME

Prijeti im policijska istraga i kazna: Cristiano Ronaldo izbrisao je snimke sa svog profila, no potez Georgine Rodriguez sve je iznenadio

29.01.2021 u 11:02

Bionic
Reading

Dok su njegovi dečki iz Juventusa igrali utakmicu, Cristiano Ronaldo uživao je sa svojom atraktivnom zaručnicom u alpskom gradu Courmayeuru. Snimke od tamo možda ne bi privukle takvu pažnju da nije riječ o regiji u Italiji koja je zbog koronavirusa rizična. Očito u strahu od policijske istrage i kazne, Cristiano Ronaldo sa svog je profila odlučio sve izbrisati, no to nije napravila i Georgina

Talijanska policija istražuje Cristiana Ronalda i njegovo potencijalno kršenje zdravstvenih propisa postavljenih zbog koronavirusa, nakon što je navodno putovao u rizičnu regiju Valle d'Aosta. Sa svojom zaručnicom, nogometna je zvijezda provela utorak i srijedu u alpskom gradu Courmayeuru gdje su proslavili 27. rođendan Georgine Rodriguez.

Kao dokaz trebali bi im poslužiti objavljeni videozapisi i fotografije na kojima par sjedi na motornim sanjkama, koje su u međuvremenu uklonili sa Instagrama. No, ne i dovoljno brzo.

Razlog zašto se podigla takva hajka je taj što je u Italiji trenutno vladinom uredbom zabranjeno kretanje između regija koje su u 'narančastoj zoni', a u njih spadaju i Pijemont i Valle d'Aosta.

No, drastična novčana kazna, ali i ona disciplinskog suda Serije A atraktivnu Georginu niti najmanje ne zabrinjava. Nakon što su se svi raspisali o mogućim posljedicama, ona je dušebrižnicima uzvratila provokativnim videom snimljenim u grijanom bazenu.

  • +4
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia

Na snimci se ona i Cristiano Ronaldo ljube u bazenu, nakon čega on izlazi i na sebe zgrće snijeg. Kada su mu noge do struka bile prekrivene snijegom, vratio se u grijani bazen. Uz to je Georgina Rodriguez napisala znakovito: 'Prosvjetli nas'.