IVANA RODRIGUEZ

Zaručnica Cristiana Ronalda ima stariju zgodnu sestru koju je sada otkrila javnosti

29.12.2020 u 17:00

Bionic
Reading

Dok cijeli svijet bruji o njezinom dekolteu i skladnoj figuri koju je pokazala na dodjeli nogometnih nagrada u Dubaiju, Georgina Rodriguez u prvi je plan odlučila staviti svoju stariju sestru Ivanu koja je također jako zgodna

Na Instagram profilu Georgine Rodriguez, zgodne zaručnice nogometaša Cristiana Ronalda, osvanula je jedna od rijetkih fotografija sa svojim bližim članovima obitelji.

Iako je o životu mlade Georgine dosta nepoznanica u javnosti, poznato je da dolazi rodom iz Argentine, da se bavila baletom te da je njezina obitelj preselila u Madrid. Tamo je Georgina našla posao u Gucci dizajnerskoj trgovini i svoje plesne ambicije stavila po strani. Upravo na radnom mjestu dogodio se njezin sudbinski susret s Ronaldom te su sada već dugi niz godina zajedno.

Posljednje dvije godine lijepa Argentinka posebno zanima medije, pa ne čudi da su sada uočili neobičan detalj na njezinom vrlo posjećenom profilu na Instagramu.

Starija sestra Ivana Rodriguez pohvalila se kako provodi vrijeme s Georginom u gradu Gijon na sjeveru Španjolske. 30-godišnja Ivana već godinama živi u ovom gradiću sa svojim partnerom Carlosom Garciom.

Ovaj akademski umjetnik silno je zaljubljen u lijepu Ivanu te često putem Instagrama objavljuju zajedničke fotografije.

Iako javnost to do sada nije znala, izgleda da su Ivana i Georgina iznimno bliske, pa ne čudi da su blagdane odlučile provesti zajedno. Ivana osim toga gaji snažne osjećaje prema svojoj nećakinji Alani Martini, a isto tako iznimno je bliska s ostalom djecom svog budućeg šogora Cristiana Ronalda.

Nekoliko puta Georgina je svoju sestru povela na zaručnikove utakmice, na neke od svjetski poznatih stadiona, a dok je Ronaldo igrao u Real Madridu, Ivana je bila čest gost u njihovoj kući.

Sada su zbog udaljenosti (budući da Ronaldo igra u talijanskom Juventusu) nešto rjeđe skupa.

S javno dostupnog Instagram profila zgodne Ivane, vidi se da gaji sličan modni ukus kao sestra. Vole dizajnerske komade koji naglase ženski seksepil. Također se razumije u kuhanje pa često dijeli svoje gastro delicije koje sprema voljenom Carlosu.

  • +4
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia

Blagdansko vrijeme sestre provode u luskuznoj kući Ivane i Carlosa, a iskoristile su priliku pogledati novi film Georgea Clooneyja.