ZAVIDNA HRPA

Cristiano Ronaldo proslavio je 36. rođendan, a lijepa Georgina pohvalila se luksuznim poklonima koje je dobio njen voljeni

06.02.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo u petak, 5. veljače proslavio je svoj 36. rođendan, i to samo devet dana nakon što je svjećice na torti puhala i njegova zaručnica Georgina Rodriguez. Obzirom da popularni nogometaš već treću sezonu nosi dres Juventusa, on i njegova voljena odabranica rođendan su proslavili u njihovu zajedničkom domu u Torinu, a Georgina je fanovima otkrila i što je nogometaš dobio za rođendan

Georgina Rodriguez proslavila je svoj 27. rođendan, a nekoliko dana nakon nje i nogometaš Cristiano Ronaldo s kojim lijepa Argentinka ima kćer Alanu Martinu. Zaljubljeni golupčići nedavno su proveli bajkoviti odmor na snijegu, što je otkrila upravo zanosna Georgina putem svog Instagram profila.

Osim fotografija i videa u kojima se može vidjeti kako su zaljubljeni golupčići uživali nedaleko Torina, Georgina je na Instagram Storyju objavila i video u kojem se vidi koliko poklona je dobio njen voljeni.

Među brojnim vrećicama i kutijama mogle su se vidjeti neki od najskupljih brendova na svijetu poput Louis Vuittona, Prade, Loewea i omiljenog joj Guccija za koji je svojevremeno i sama radila. Upravo u jednoj od Gucci trgovini lijepa crnka je upoznala Ronalda koji je ubrzo zatim i osvojio njeno srce.

Osim skupocjenih poklona s potpisom luksuznih modnih kuća, Georgina se pobrinula i za rođendansku atmosferu pa je sobu ispunila balonima i cvijećem.

Cristiano i Georgina njegov su rođendan proslavili u društvu njihove djece - zajedničke kćerkice Alane Martine te djece koju je nogometaš dobio uz pomoć surogat majki, najstarijeg sina Cristiana Juniora te blizanaca Eve Marije i Matea, a u istom sastavu rođendan je devet dana ranije proslavila i Georgina.

'Imam 36 godina, nevjerojatno! Imam osjećaj kao da je sve počelo jučer, ali ovo putovanje je već puno avantura i priča za pamćenje. Moja prva lopta, moja prva momčad, moj prvi gol... Vrijeme leti!', napisao je Ronaldo na svom Instagramu.

'Sada kad slavim 36. rođendan i 20. godinu svoje profesionalne nogometne karijere, žao mi je što vam ne mogu obećati još 20 godina ovoga. Ali, ono što mogu obećati je da, dokle god trajem, nikada od mene nećete dobiti manje od 100 posto! Hvala vam još jednom za svu vašu podršku, lijepe poruke i inicijative tijekom ovog dana. To mi znači puno. Svi imate posebno mjesto u mom srcu', dodao je.

  • +5
Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia