NA INSTAGRAMU

Može li biti slađi? Maja Šuput objavila novu fotografiju Blooma pa otkrila kako toplinski udar djeluje na njegovu frizuru

08.07.2021 u 09:29

Bionic
Reading

Gotovo pola milijuna pratitelja na Instagramu s nestrpljenjem iščekuje svaku novu objavu pjevačice Maje Šuput, posebice one koje uključuju njezinog sinčića Blooma. Na novu fotografiju nisu trebali dugo čekati, jer ih je s čak dvije Maja počastila za današnje dobro jutro

'Toplinski udar, ha??? Ovo utječe na moj friz definitivno...', stoji to pored dviju fotografija malenog Blooma koji, iako nema još ni četiri mjeseca, pozira poput pravog profesionalca.

Odjeven zbog vrućine tek u pelenu, Bloom leži na krevetu presvučenom u bijelu posteljinu, a ručice je podmetnuo pod bradu i ozbiljno gleda prema kameri. A upravo je njegova frizura i gusta kosica pravi hit jer stoji visoko u zraku.

Obožavatelji Maje Šuput, ali i malenog Blooma, odmah su se oglasili ispod objave. 'Jaooo, koji pogled, šarmer mali', 'Rođen za fotke... šarmer na tatu, luckast na mamu', 'Bloom, ti si mali med medeni. Predivna bebica', samo su neki od komentara.

Maja Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Inače, popuštanjem epidemioloških mjera na velika su se vrata vratila razna događanja, zabave, ali i vjenčanja, na kojima je Maja Šuput jedna od najangažiranijih izvođača u Hrvatskoj.