odmara u dalmaciji

Maja Šuput podiže ionako visoke temperature fotografijama iz bazena, a nisu izostale ni one njoj najdražih muškaraca

29.06.2021 u 09:51

Bionic
Reading

Nakon nekoliko nastupa, 'kraljica svadbi' odlučila se opustiti i sa suprugom Nenadom i malenim Bloomom otišla je na odmor u Šibenik. I naravno, koristi priliku da na društvenim mrežama svakodnevno pokazuje svoju idilu

Maja Šuput je rodila prije samo tri mjeseca, a već je vratila svoju super liniju. Također, pjevačica se vratila i poslovnim obavezama nakon kojih svako toliko uzme predah i otputuje negdje na skupljanje energije. Za sada su to destinacije u Hrvatskoj.

Početak tjedna obilježila je fotografijom u dvodijelnom kupaćem kostimu s tigrastim uzorkom, a onda je uslijedila i jedna iz bazena. Na njoj se može vidjeti kako se među ostalim, rashlađuje zadnjih dana.

'Ma neeee, ja ću ih pojest! Kakav otac, takav sin', napisala je pjevačica opisujući prizor koji je objavila nakon svoje fotografije, a na njoj su njezin suprug Nenad Tatarinov i njihov sinčić Bloom koji je često zvijezda fotografija na društvenim mrežama.

Maja će u rujnu proslaviti 42. rođendan. 'Uopće nemam osjećaj da sam u četrdesetima. Zaista nemam nikakav osjećaj o godinama. Nekad sam za ljude koji su imali 40 godina mislila da su starci, da su za odstrel. Kad sam se udala, iz nekog čudnog razloga su me ispitivali kakav je to osjećaj. Ne kužim kakav bi osjećaj trebao biti?', izjavila je ranije ta tportal.