UHVAĆENA NA BAZENU

Maja Šuput otkrila kako izgleda u objektivu paparazza, ali i neke detalje iz privatnog života

30.06.2021 u 19:22

Bionic
Reading

Nakon poduže pandemijske pauze Maja Šuput je već odradila nekoliko gaža i trenutno sa svoja dva mušketira uživa u odmoru u Šibeniku. No, nije zaboravila ni na svoje vjerne obožavatelje s kojima dijeli fotografije s bazena i detalje iz privatnog života

Pjevačica Maja Šuput je jedna od onih poznatih osoba koja paparazzima izbija kruh iz ruku. Ipak, svjetlo dana ugledala je i fotografija ulovljena objektivom paparazza, koji je ovaj zadatak ipak odradio bez naknade.

'Muž se igrao paparazza. Dosta dobro, ha?', napisala je Maja na Instagramu uz fotografiju na kojoj snimljena s leđa brćka noge u bazenu.

A tijekom odmora u Šibeniku Maja je našla vremena i za utažiti znatiželju svojih obožavatelja, odgovarajući na pitanja putem Instagram Storyja.

Doznajemo tako da je Maja u trudnoći dobila 12 kilograma, koji su joj se svi rasporedili po trbuhu te da pokušava vježbati baren tri puta tjedno po sat vremena.

Otkriva Maja svojim obožavateljima da su ona i suprug Nenad Tatarinov još uvijek sami s Bloomom te da nemaju dadilju koja uskoči kad zatreba.

  • +6
Maja Šuput sa suprugom i sinom u šetnji po Stradunu Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Jednu iskusnu mamu koja je s malim djetetom bila na izmaku snaga zanimalo je kako Maja uspjeva biti tako odmorna, puna elana i snage kao novopečena mama.

'Dvadeset godina pjevam po noći, dvadeset godina ne spavam... Ne može meni umor više ništa, mi se predobro poznajemo', kaže Maja.

Obzirom na mnoge neispavane novopečene roditelje, Maji je u odnosu na dosadašnji tempo života majčinstvo došlo kao odmor, ali posrećilo joj se i s njezinim mezimcem Bloomom koji je, kako priznaje, beba za poželjeti.

'Samo se smije, priča na svom jeziku i spava od 21 do 6 sati', otkriva Maja i dodaje da se mališan budi samo za klopicu i na zadnjem gutljaju već spava.

Iako dosad nije imala tetovaža, Maja razmišlja da se tetovira, i to otkako si je ponosni tata Nenad na zapešće tetovirao 'Bloom'.